Január 15-től kedvenc streamereink csapnak össze 75 ezer dollárért!

League of Legends - A Twitch Rivals egy kicsit hasonlít az All Star gálára, vagyis a szórakozás garantált, de profik helyett itt a nagy streamerek mutathatják meg, mit tudnak.

Január 15-én először veszi kezdetét a Twitch Rivals, legalábbis LoL-ban biztosan. Más játékokban már befutott ez a formátum, ami röviden annyiból áll, hogy a világ legismertebb streamereit hívják meg egy versenyre, és ott kell bizonyítani. Fortnite-ban, PUBG-ban és HS-ben is nagy sikereket aratott ez az esemény, –így nem meglepő, hogy a LoL sem marad ki idén ebből.

Helyi idő szerint január 15-én este héttől kezdődik a torna, így a suli sem szólhat közbe. Ekkor még csak a legjobb 16 közti meccseket láthatjuk, majd a folytatás, vagyis a top 8, január 21. és 23. között zajlik majd.

A formátum is érdekes lesz, már csak bizonyos streamerek miatt is, akik kifejezett pár karakterről ismertek. Éppen ezért a Bo3-as formátum mellett blind pick lesz, –azaz nem lesznek tiltások, mindenki azt hoz, amit csak akar. Az összdíjazás 75 ezer dollár lesz! Az ágrajz is kész az eseményre, melyet alább láthattok.

Az eseményről természetesen hivatalos stream is lesz, de ha valaki a saját kedvencét szeretné nézni, arra is meglesz a lehetősége. Minden Twitch Rivals eddig úgy működött, hogy az adott streamerek a saját csatornáikon közvetítik a meccseket, itt sem lesz ez máshogy.

És hogy kikből fognak állni a fent megnevezett csapatok? Tényleg elhozták a LoL-os streamer világ krémjét. Itt lesz a koronázatlan Riven király, Boxbox, az exprofi Scarra, az Udyr és Volibear main, valamint a tornyok rémálma Trick2g, az igazi Yasuo main, Yassuo, a Zedek királya, LLStylish, a mid mindig vidám játékosa, Shiphtur, a méltán híres és sokáig legnagyobb LoL streamer, Imaqtpie, az igazi Annie OTP, AnnieBot, a mostanában inkább Fortnite-ozó Pokimane, a Renekton OTP RTO, a Master Yi isten, Cowsep, a Cloud9 volt midese, Hai, a Worlds Collide énekese, Nicki Taylor, az Iréliák és Akalik példaképe, TFBlade, a zseniális gyerek, Voyboy, a gyönyörű Kaypea és persze a tiltelés és gyúrás mestere, Tyler1. Utóbbi három ráadásul egy csapatban és még sokan mások is! 

A teljes csapatfelosztásokat alább láthatjátok.

Ellentétben a PUBG-val és a Fortnite-tal, erre az eseményre sajnos nem hívtak meg magyarokat, –remélhetőleg a következőre már mi is ki tudunk állítani egy teljes csapatot, akad azért pár nagyobb LoL streamer hazánkban.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!