Hirdetés

Négy karikán gurulhat tovább az Origen!

Aioween | 19/01/11 13:46
Cikk mentése

League of Legends - Még el sem indult a LEC, de az Origen már most egy neves szponzort húzott be, az Audi áll be mögéjük!

Hirdetés

Az Audi márkát jó eséllyel mindenki ismeri, aki látott már valaha autót életében. Országunk is közvetlenül érintett, hiszen Győr mellett található egy Audi gyár, ahol kifejezetten TT modelleket gyártanak. Az Origen és az Audi a napokban kötött egy három évre szóló szerződést, ami igencsak jó előszele lehet a LEC-nek. Ahogy azt már többször is kiemelte a Riot Games, az EU LCS átalakulása pontosan azt a célt szolgálja, hogy a hosszú együttműködésnek –és a biztosabb helyeknek hála– a csapatok könnyebben szerezzenek támogatókat, ezzel is növelve a LEC értékét.

Az Origen tulajdonosa a RFRSH, akik elmondták, hogy további terveik is vannak az Audival, közös projekteket és anyagokat is szeretnének készíteni a jövőben. A megállapodás anyagi oldalát egyelőre nem osztották meg, így nem tudni, hogy az Audi pontosan mennyi pénzt tesz majd a csapatba. Annyit viszont elárultak, hogy a párosulás célja, hogy gördülékenyebb legyen a szervezet működése a jövőben, és az Audi inkább egy stratégia partnerként jelenik meg.

Jakob Lund Kristensen, a RFRSH társalapítója a következőt nyilatkozta:

"A folyamatos közös munkánkból és kommunikációból kiderült, hogy mindamellett, hogy az Audi egy minden szinten profi és jól működő szervezet, akik mindent megtesznek az innováció és a minőség fejlődésének érdekében. Látszik, hogy szeretnének alapjaiban részt venni az e-sport mezőny fejlesztésében és céljuk, hogy megváltozzon ennek az egész iparágnak a megítélése."

Az együttműködés központja Dánia lenne, de nemzetközi szinten is szeretnék bemutatni az partnerség gyümölcseit. Az Audi már korábban is bontogatta szárnyait az e-sportban. A közelmúltban olyan FIFA csapatokat támogatott, mint a Focus Clan és az FC Ingolstadt Shanzer Esports. Utóbbi eléggé logikus, mivel az Audi központja –illetve az egyik fő gyára is– ebben a városban található. Sőt, az Astralis-szal is volt már találkozása a márkának; nem véletlen, hogy most az Origennél kötöttek ki, mivel eredetileg Astralis égisze alatt érkezett volna a szervezet a LEC-be, de úgy látták jobbnak, ha inkább az Origen brandet veszik meg és azt viszik tovább, ahelyett, hogy egy újat építenének fel. Akkoriban 750 ezer dollárról szólt a megállapodás, nem lenne meglepő, ha az Origen esetében ez az összeg akár az 1 millió dollárt is meghaladja.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?