Jutalmakat kapunk a meccsnézésért 2019-ben is

Jutalmakat kapunk a meccsnézésért 2019-ben is

League of Legends - A 2019-es szezon első szakaszában már biztos, hogy lesznek meccsnézésért járó jutalmak.

A nézői jutalmak először a 2018-as világbajnokság alatt osontak be szívünkbe, s kliensünkbe egyaránt. A fejlesztők azóta is azon dolgoznak, hogy ez a projekt a teljes szezon minél több mérkőzésén elérhető legyen.

Kék esszenciát, hangulatjeleket, tapasztalati pontokat, ikonokat lehet bezsebelni majd idén is azzal, ha a 2019-es alapszakasz során élő közvetítést, vagy archív videókat nézünk a watch.lolesports.com oldalon.23321

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az idei, tavaszi szakasz meccsnéző küldetései január 11-én válnak elérhetővé. Ezek a küldetések április 23-ig lesznek teljesíthetőek. Először is be kell jelentkezni a watch.lolesports.com/rewards oldalon, és az oldalon keresztül kell megnézni a beágyazott Twitch- és YouTube-videókat.32143215Miután bejelentkeztünk, láthatóvá válnak az elérhető küldetések, –illetve azok jelenlegi státusza, hogy hányadán is állunk velük. A rendszer csak akkor veszi figyelembe az adott mérkőzést, ha azt legalább 10 percig nézted. A GDPR hatálya alá eső országokban élőknek külön jóvá kell hagyniuk, hogy nyomon követhessék, mit néznek meg az oldalon, és csak ezután tudják jutalmazni őket.

A nézői küldetések régiónként lesznek élesítve, egymás után:

  • Január 11. - Brazília
  • Január 13. - Törökország
  • Január 17. - Latin-Amerika, Európa, Észak-Amerika, Óceánia és Japán

Így érdemes január 17-től résen lenni, mert érkeznek az újabb ingyenes tartalmak!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!