A K/DA csapat összes tagjának lesz Prestige kinézete

A K/DA csapat összes tagjának lesz Prestige kinézete

A cég egyik alkalmazottja Twitteren jelentette be a hírt.

/A cikk a szerző egyéni, szubjektív véleményét tartalmazza/

A Prestige kiadású kinézetek alig vannak a köztudatban pár hónapja, de már akkora port kavartak, hogy az ember azt se tudja, hogy örüljön ennek az egésznek, vagy sem. Az első Prestige kinézet a K/DA Kai'Sa nagyon jó volt: belépővel kifarmoltuk, meglett, pont. Bár sérelmezem továbbra is, hogy ládából is nyitható ugyanakkora eséllyel mint egy mitikus kinézet, ha már elvileg ezek "gyűjtői" kinézetek, –na de most ettől tekintsünk el.

Érkezett a világbajnokság után a következő hónapban Akali: rövidebb eseménnyel, –így olcsóbban is–, de szintén belépővel. Már itt kezdték a játékosok rossz szájízzel venni ezt az egészet, mert ha gyűjtői, akkor nem futószalagon kellene kidobálni ezeket. A Riot Games erre pedig rátett még egy lapáttal, amikor bejelentették a Blood Moon Aatrox kinézetet, illetve annak Prestige kiadását. Még Aatroxot megjelenni se hagyták, de már újabb Prestige kinézetet jelentettek be, amit a Firecracker Vayne fog kapni. Ráadásul nem elég, hogy az Aatrox kinézethez 30 ezer forint értékben kell zsákmánytárgyakat vásárolni, hogy megkapjuk "ajándékba".

Ha mindez nem lett volna már elegendő, –és nem lenne mindenkinek már most elege a lehúzásnak a szagából és a gondolatától–, a cég egyik alkalmazottja, Riot Mort bejelentette, hogy a K/DA csapat maradék két tagja, Ahri és Evelynn sem maradnak Prestige kinézet nélkül!

Azt nem tudjuk, hogy közvetlenül a Firecracker Vayne kiadása után ők érkeznek-e, de az biztos, hogy a Prestige kinézetek száma négyről hatra fog emelkedni. Abból ítélve azonban, ahogy eddig dobálták őket kifele, hamarabb megkapjuk őket, mint gondolnánk, vagy mint kellene. Bár tény, hogy a K/DA Ahri Prestige kinézettel jól fognak járni, mert még több pénzt tudnak így bezsebelni az amúgy is jól menő K/DA szériából, de azért mindennek van egy határa, –nekik pedig úgy tűnik, van is hozzá útlevelük.

Ti mit szóltok a hírhez? Kell ennyi Prestige kinézet?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.