55

55", 4K, 120 Hz és OLED: az Alienware új gamer monitora minden várakozást felülmúlt

Az Alienware bemutatta legújabb gamer monitorát, ami brutális lesz. Az OLED technológia hatalmasat robbanthat a közeljövőben!

A CES 2019-es expón a Dell bemutatta a legújabb Alienware monitorát. Minden gamer álma lehet ez az 55 colos OLED veszedelem, ami a jövőbe vezető utat mutatja. Nézzük meg közelebbről miért esett le mindenki álla, amikor az Alienware 55-ről lerántották a leplet!

OLED, 4K, 120 Hz

Az OLED technológia már évek óta jelen van a televíziók piacán, de a monitorok eddig még csak irigykedhettek erre a kijelzőre. A Dell azonban beváltotta az ígéretét és 2019 elején bemutatta az első valódi OLED gamer monitort, ami egyelőre az Alienware 55 néven fut. Hatalmas, 55 colos képernyőt kapunk, ami akár 120 Hz-es képfrissítési arány mellett is képes megjeleníteni a kedvenc játékainkat, –természetesen 4K-s felbontás mellett. Az OLED sokkal jobb válaszidővel dolgozik, mint a LED, továbbá nagyobb fényerő mellett és szélesebb látószögben jeleníti meg a pixelek millióit. Alacsonyabb energiafogyasztással is bír, viszont rövidebb az élettartama és jelenleg elképesztően drága az átlagos játékosok számára. Azt is fontos minden alkalommal leszögezni, hogy a jelenlegi PC-k és konzolok hardveresen nem képesek egyelőre kiszolgálni a 4K-s monitorokat, de a jövőben várhatóan ez megváltozik majd.

További képekért csak kattintsatok a monitorra!

A monitort rendesen ellátták csatlakozókkal, ezért minden igényt kiszolgál majd, ha a piacra is megérkezik. A 2.1-es HDMI és az 1.4-es Display port segítségével könnyedén összeköthetjük a PC-nkkel és a konzolunkkal is, hogy a HDR előnyeit élvezhessük az 55 colos kijelzőn.

Egyelőre további részleteket nem árult el az Alienware, de ígéretük szerint képes lesz a monitor összehangolni a kép beállításait az aktuális játékokkal, így a maximális élvezet garantáltnak tűnik.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Galéria

Kövess Minket!