Amikor két világ találkozik - LoL szobrokat épített egy rajongó Minecraftban

A League of Legends ikonikus hősei ezúttal egy nem várt helyen bukkantak fel.

A League of Legends rajongói tábora elég nagy ahhoz, hogy rengeteg kreatív elmét megmozgasson. Ezeknek a tehetséges játékosoknak köszönhetjük azt a sok egyedi kinézetet , animációs rövidfilmet, teljesen kidolgozott egyéni karaktert, amelyek olykor-olykor felbukkannak különböző fórumokon. Most viszont még tovább nyúlt a kreativitás keze és a Minecraft játékában kötött ki. A játékban igaz nem újkeletűek a szobrok azaz a "pixel artok", de talán ilyen jól kidolgozott League of Legends szobrokat még nem láthattunk itt. A készítő nagyon sok részletre odafigyelt és nem csalt le olyan fontos karakterhez kötődő dolgokat mint Zed árnyéka, vagy Shen szellemkardja. Külön pont jár neki érte azért is, hogy Kai'Sa-t nem a felszínen hanem a hozzá közelebb álló "End" világban építette meg.

Zed, Shen és Akali harc közben

Kai'Sa megépítése (videó)

Érdekességképpen, azt is megtudhattuk, hogy a szobrok megépítése nagyjából 3 órát vett igénybe (Zed kívételével, mert neki az árnyékát is el kellett készíteni, ezért ő 4,5 óra volt). Persze Bob Ross-nak csak fél óra kell egy gyönyörű olajfestményhez de azért az mégsem 3D.

Ha szeretnétek egy kicsit mélyebbre ásni, itt megtalálhatjátok a videókat, ahol kockáról kockára felépítve láthatjátok ezeket a monstrumokat.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!