Community Crafting - Újabb fagyos rajongói kinézetek kerültek terítékre!

Ha már kint hullik a hó, bent is megidézzük a téli hangulatot, –méghozzá öt eszméletlenül sikerült rajongói kinézettel!

A január eleje igazán hangulatos időjárással kedvezett nekünk ma: nagy pelyhekkel szakadó hóval. Azért pedig, hogy mi, a szerkesztőség tagjai is hozzá tudjunk járulni a légkör megteremtéséhez, egy újabb öt szereplős listával készültünk nektek. A felsorolás keretein belül próbáljuk megmutatni nektek azt az öt téli –rajongók által készített– kinézetet, ami minden bizonnyal elnyerné a rajongók tetszését, már ha bekerülni a játékba. De nem is húznám tovább az időt, nézzük meg ezeket a deres kinézeteket!

Frostbite Kayn és Zed

A tisztán látás kedvéért leírjuk, hogy ez a két "kinézet", pontosabban splash art adta az ötletet a lista megalkotásához. A Redditen megtalálható alkotások nemcsak, hogy jó ötletnek bizonyultak, de készítjük borzasztó igényes munkát adott ki a kezei közül. A legjobb dolog az egészben pedig, hogy a képek mellé csatolt egy-egy gif-et is, amelyek a rajzok fázisait mutatják be. Mókás dolog azt látni, hogy Kayn eredetileg Jhin lett volna, de a készítő inkább a félelmetes kaszást választotta modelljéül.

Forrás

A nemsokára következő három kinézettől eltérően ezek a tél inkább félelmetesebb oldalát közelítik meg. Kaynt, mint az arc nélküli kaszást, Zedet pedig jégbe fagyott hősként ábrázolják.

Frost Kitty Zoe

Forrás

Most pedig jöhet egy igazi csemege a cukiságot kedvelők számára. Zoe Frost Kitty kinézetében ugyanis minden olyan elem megtalálható, ami diabéteszt okozhat. Egy nyelv nyújtós Poró, a sütije, cica mancsok, szőrös lábbeli, csillogó haj és kétszínű szemek (a macskafüles sapkáról sem szabad megfeledkeznünk). Most őszintén, ki nem örülne egy ilyen édes kinézetnek?

Iceborn Ashe

Forrás

Ashe Iceborn kinézete újra a komolyabb oldaláról közelíti meg a telet és a hideget. A fagyos íjász nélkülözhetetlen fegyvere a már mondhatni megszokott módon jégből készült, azonban most ruházatában is megtalálható ez az elem. A képen –Ashe bőrének és beesett arcának köszönhetően– inkább tűnik a Trónok harcából ismert Night King egy szebb, női verziójának, mintsem Freljord-i származásúnak. 

Winter Wonder Nami

Forrás

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön egy újabb cukiság: a sokak által kedvelt dagályhívó vastaya-ra! Ez az alkotás is a Redditről került be a köztudatba, majd hozzánk, –sőt, az ottani rajongók olyan szinten felkapták, hogy már több oldal is cikkezett róla. A képen Nami egy gyönyörű inkább királynői jégkoronában látható, természetesen hozzá illő fehér "öltözékkel". A cukiságfaktort az alkotásban az a két Poró adja, akiket éppen hógolyókészítés közben kapott "lencsevégre" az alkotó. Talán egyetlen egy negatívumot tudunk mondani a splash art-al kapcsolatban, amit sok játékos kiemelt. Méghozzá azt, hogy a művész nem éppen a legjobban hozzá illő nevet adta az alkotásnak. Szerintünk is jobban passzolna ez a hősgúnya mondjuk a jégkirálynői vonalba.

Nektek melyik kinézet tetszik a legjobban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!