Modricé lett a FUT történetének legerősebb TOTY kártyája?

Modricé lett a FUT történetének legerősebb TOTY kártyája?

A horvát pályafutása eddigi legjobb évét produkálta 2018-ban és ez a virtuális világban is érezteti a hatását.

A világbajnoki ezüstérmes, Luka Modric különleges lapja elég jóra sikeredett és egy kis utánaszámolás után az is kiderül, hogy a vártnál erősebbnek mondható. Ez a kártya statisztikailag ugyanis a FIFA Ultimate Team történetében a legjobb és legerősebb.

Modric Team of the Year lap összesített Ratingje 99 (ez a legtöbb mi adható), viszont a további értékei miatt lett elképesztően impozáns.

A Pace, Shooting, Passing, Defending és Physical tulajdonságai mind-mind 90 felett vannak. Mondhatni nem igazán van gyenge pontja. Ami azonban igazán szenzációssá varázsolja ezt a lapot, az az in-game total statja, mely 2701-ra jön ki. Ez több, mint a FIFA17-ben kiadott Radja Nainggolan TOTS kártya, –melyet a közösség csak 9Golannak hívott. Akkor a belgának 2588-as összesített statja volt. A FIFA19-ben Modrichoz legközelebb Kevin De Bruyne TOTY áll, 2599 ponttal.

A Team of the Year futballisták a legjobbak és a legértékesebbek közé tartoznak, nem véletlenül szeretnék a játékosok megszerezni őket. Sajnálatos módon azonban kevesebb, mint egy százalékos esély van egy ilyen lap pakkokból való kibontására. Ha pedig coinért szeretnénk beszerezni a horvát aranylabdást, mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, hiszen:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Borítókép forrása: ITANI

Kövess Minket!