Hamarosan már gurulni is fognak a LEC játékosai!

Hamarosan már gurulni is fognak a LEC játékosai!

Hogyan jön össze egy koreai autómárka és egy internetes játék? 2019-ben kiderül!

Pár napja érkezett a hivatalos bejelentés arról, hogy a League of Legends európai bajnokságának újabb szponzora akadt, méghozzá a Kia! A koreai autómárka a megegyezés szerint biztosíthatja majd 2019-ben a játékosok problémamentes utazását a szezon során. Ez a bejelentés pont azután érkezett, hogy az Audi megegyezett az Origennel (LEC csapat) illetve a Mercedes-Benz bejelentette, hogy 2019-ben is az egyik legnagyobb támogatója marad a kínai profi versenyeknek.

A megegyezést a Kia egy új kisfilm leforgatásával pecsételte meg, ami a "Ready to Play" címet kapta, ahol egy Kia Stingerben juthatunk el a verseny helyszínére. Az eddig napvilágot látott információk alapján pedig a közeljövőben egyre több promóciós anyagot kaphatunk majd, amelyet mind a 2019-es év során fog a Kia felhasználni. 

Természetesen a cég szóvivői is nyilatkoztak már a megegyezésről:

"A Kia márka már eddig is ismeretes volt a különféle sportok szponzorációjáról, ez az idei együttműködés pedig egy újabb mérföldkövet jelent a cég életében. ...ez az esport szponzoráció azt hivatott megmutatni, hogy a Kia szeretné támogatni a fiatalabb generáció életét és életvitelét is."

De nem ez az egyetlen része a League of Legends világának, ahová a Kia betehette kerekeit. A cég még azt is elérte a DBLTAP és a Dexerto segítségével, hogy egy sorozatot forgathasson a Fnatic csapatával.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy együttműködhetünk a Kiával, akik így megannyi igen tekintélyes céghez csatlakozva támogathatják a League of Legends európai bajnokságát, illetve a játék egy új korszakba lépését" - árulta el Alban Dechlotte, a League of Legends szponzorációkért és üzleti fejlődésért felelő szekció európai vezetője.

Reméljük, hogy nemcsak a nemzetközi vonalon találkozhatunk majd a Kia-val, hanem a magyar e-sport életében is feltűnnek, –ezzel elősegítve az itthoni fejlődést!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!