A TSM dzsungelesénél csuklósérülést diagnosztizáltak

A TSM dzsungelesénél csuklósérülést diagnosztizáltak

Reméljük, hogy Grig minél hamarabb összeszedi magát.

Sajnálatos módon a profi játékosoknál is egyre gyakrabban előfordul, hogy olyan sérülést szenvednek, ami hátráltatja, –vagy éppen a játék szüneteltetésére kényszeríti– őket. Így van ez most a TSM kiválóságával, Jonathan ’Grig’ Armaoval is, aki csuklósérülést szenvedett az elmúlt időszak terhelései miatt.

Mivel a sérülése miatt szinte 100%, hogy nem fog tudni játszani egy tétmeccsen se, ezért a csapat LCS alakulatát átmenetileg egy másik tehetséges dzsungeles, Matthew ’Akaadian’ Higginbotham fogja segíteni. Külön érdekesség, hogy nem Grig az első a TSM alakulatánál, aki hasonló gondokkal küzd, hiszen korábban Bjergsennek is voltak komolyabb problémái a csuklójával, amit ortézissel és megfelelő tapaszok bevetésével sikeresen tudtak orvosolni.

Ugyebár eredetileg Grig lett volna a 2019-es LCS Spring Split kezdő dzsungelese a TSM-nél, de a bejelentés fényében az a legvalószínűbb, hogy pár meccset biztosan ki kell majd hagynia. Így akár az is megeshet, hogy csupán 2 régi játékost köszönhetünk majd a csapat keretében Bjergsen és Zven személyében.

A TSM egyébként január 26-án játssza idei első meccsét a 100 Thieves alakulata ellen, ami egy jó kis újrajátszása lesz a playoff harmadik helyért folyó küzdelemnek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!