Hirdetés

Egy volt EU LCS bajnok is szerepelni fog a ma induló MNEB K&H LoL bajnokságán!

League of Legends - 8 csapat vág neki az MNEB K&H LoL bajnokságának. Lesznek itt nagy nevek, régi visszatérők és persze új csapatok is, –de vajon kik lehetnek esélyesek?

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League CSGO S12

CSGO - ESL Pro League S12 - Na'Vi vs. mousesports

Hirdetés

A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság K&H League of Legends ligája a mai napon veszi kezdetét, este hét órától. Az adásról természetesen közvetítés is lesz a Magyar LoLTV jóvoltából, a kommentátorok pedig Pierce, Darcigh, Buci és Livius lesznek.

Az adások és a meccsek a Magyar LoLTV Twitch csatornáján jelennek majd meg, amit alább találhattok!

A nyolc résztvevő csapat pedig nem más lesz, mint a Team Horizon Reapers, a WiLD by Lagardère Sports, az Afterglow Esports Club, a RIFT Esports, a Team Plague, a One Piece eSports, a Mayhem és a CutlerSharkDragon Team. Egyes nevek nagyon is ismertek lehetnek a nézők számára, azonban akad egy-kettő, akiket még nem nagyon láttunk. Az előzetes felállások alapján szeretnénk egy fajta rangsort felállítani, hogy kiktől mit is várunk a bajnokság ideje alatt. Szerencsére ezek a ligák pont attól érdekesek, hogy hajlamosak sokszor felrúgni a papírformát.

Team Horizon Reapers

A THR régi név már a hazai LoL e-sport mezőnyben, azonban az MNEB-re egy kissé új felállással érkezik. Joe jelenlegi állás szerint csereként kezdi majd, helyette Hybrid érkezik Benzz mellé az alsó ösvényre, aki megjárta az LCS-t is a G2 színeiben és az Origennél is játszott, így a tapasztalat meglesz. Miden továbbra is Cuhi, a dzsungelben Colamax, topon pedig Xeanny játszik, aki az utolsó pillanatba igazolt hozzájuk az AGW-től. A csapat nagy részének így már volt ideje összeszokni, így csak Hybriddel kell összecsiszolódni, de Benzz eddig is tehetségesnek bizonyult, talán pont Hybrid mellett fog igazán kivirulni. Hybrid egyébként LCS-t is nyert 2016-ban a G2-val, ilyen kaliberű játékos még nem nagyon volt hazai versenyen. A korábbi eredményeik alapján mindenképp a top 3-ba várnánk ezt a gárdát, hiszen az osztályozó kupán is ők döntőztek az első helyért, amit végül nem sikerült megszerezni.

WiLD by Lagardère Sports

A hazai játékosokból álló gárda talán legnagyobb előnye, hogy több pozícióban az ország legjobb –vagy egyik legjobb– játékosa található. Topon MarineHBS még mindig egy biztos ember, a dzsungelben SanyaDau-nak még van mit bizonyítania, de ilyen veteránok mellett gyorsan fejlődhet. Meightet még mindig az ország legjobb midesének, de egyesek az ország legjobb játékosának is tartják pozíciótól függetlenül. Boton pedig a legjobban összeszokott hazai páros jelenik meg Stiles és hextasy személyében. Ez a felállás már számtalanszor bizonyított, az osztályozó kupát is ők nyerték. Az eddigi eredmények alapján mindenképp top 3-ba várható a gárda, de meg is nyerhetik az egészet.

Team Plague 

Szintén egy több éve szereplő szervezet a hazai LoL mezőnyben, jelenleg pedig egy veteránokkal teli felállást tudnak felmutatni. Topon Frather már számtalan csapatot és versenyt járt meg idehaza és külföldön is, igaz első héten nem ő fog játszani. A dzsungelben Malacko lesz, ő is viszonylag friss játékos, ez lesz az első komolyabb csapata. Miden Sk1nzor már elég nagy múlttal rendelkezik, a THR-es időszaka alatt őt tartották a másik legjobb midesnek Meight mellett, mostanában kezdett el újra aktívan játszani. Boton pedig Dand3r és Geller szerepel majd. Dand3r szintén viszonylag új játékos, de neki már volt korábbi tapasztalata, Geller pedig szintén egy igazi veterán. Nagy lehetőség van ebben a gárdában is, ha nem kerültek túlzottan padlóra az EBL-es kiesés miatt, akkor mindenképp a mezőny felső felében kellene végezniük.

RIFT Esports

A RIFT egy új felállással indult az MNEB-en, ugyanis a korábban bejutott Dani pici füle nevű gárda mögé álltak be. A felső ösvényen Mókus, dzsungelben a korábban már THR-ben is megfordult Loxigar, miden a Challenger Series zárt kvaliját is megjárt DareDévil szerepel, az alsó ösvényt pedig szintén két veterán alkotja majd, dRX és Zotyi. Ezt a felállást így egyben még nem láthattuk az MNEB előtt, így nehéz lenne megtippelni, hogy miként is fognak teljesíteni, az osztályozó kupán 7. helyet érték el. Csereként Kubu, illetve Paresz is szerepel, de őket csak végső esetben szeretnék alkalmazni a csapat elmondása szerint. Ezek alapján a RIFT-et a középmezőnybe várjuk.

A következő oldalon a többi négy csapattal és a várható menetrenddel folytatjuk!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés