Különleges szabályt kapott az eMLS verseny, és a legjobbak csapatait is felfedték!

Különleges szabályt kapott az eMLS verseny, és a legjobbak csapatait is felfedték!

Néhány fontos szabálynak kell megfelelnie a csapatok összeállításánál a játékosoknak, így az eddig megszokottól eltérő kezdőket láthatunk végre.

A sikeres első után az eMLS (Amerikai Labdarúgó Liga) visszatért a második szezonjával. Az észak-amerikai Major Soccer League e-sport verziója három új klubot is a soraiban tudhat ebben az évben, csatlakozott a bajnoksághoz ugyanis az Atlanta United, DC United és az FC Cincinnati. A második évben 22 csapat vág neki a küzdelmeknek.

Ebben az esztendőben két része lesz a versenynek: az első széria Los Angelesben, míg a második Dallasban kerül megrendezésre. Az eMLS fináléjáról egyelőre nincs bővebb információ. A végső győztes nem kevés Global Series pontot szerez, mely az idei FIFA19 eWorld Cup selejtezőjében fontos szerepet játszik, –és persze némi pénz is üti a markát.

Mitől is különleges az eMLS?

Nem a megszokott szabályok szerint kell a résztvevő játékosoknak összeállítaniuk a csapatukat. A klubokban szereplő e-sportolóknak ugyanis az alábbiakat kell betartaniuk:

  • 3 játékos az MLS-ből
  • Legalább 2 játékos kell a versenyző saját klubjából (amelyik együttes leszerződtette)
  • Nem engedélyezett az Ikonok használata

Ez azt jelenti, hogy nem teljesen ugyanazokat a futballistákat fogjuk látni az összecsapások alkalmával, és ez mindenképp felfrissíti az eddig látott ikonokkal teletűzdelt meta-t. Néhány profi csapatát pedig már most közzétették, így láthatjuk miről is van szó:

Kid M3mito (Houston Dynamo): A tavalyi eMLS bajnoka.

NYC_Chris (New York City FC): Az amerikai rajongók egyik kedvence és nyert már FUT Champions Cup-ot is.

PhilB94 (Toronto FC): Az elmúlt évben rengeteg fejlődött és nagynevű játékosok ellen is felvette a kesztyűt. Vajon a 4-2-4 taktika meghozhatja számára az igazi áttörést?

FCC Fiddle (FC Cincinnati): A korábbi PSG játékos még mindig az egyik legnagyobb esélyese a versenynek.

Rated Hugo (Atlanta United FC): Viszonylag új névnek számít, de már rövid idő alatt is bebizonyította, hogy a legjobbak között van a kontinensen.

Az első megmérettetésre január 22-én Los Angelesben kerül sor, –és ha kíváncsiak vagytok a mérkőzésekre az alábbi csatornán tudjátok követni majd az eseményeket:

Nézd meg eMLS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!