De Gea elemében van, TOTY után a TOTW-ba is bekerült!

Néhány bajnokság eldőlni látszik, de bizonyos csapatoknál olyan teljesítményeket lehet látni, hogy akár ez meg is változhat.

A Premier League egyik rangadóján a City idegenben egy góllal jobbnak bizonyult az őket üldöző Tottenhamnál, valamint a többi éllovas is megszerezte a szükséges három pontot. A Chelsea otthon, míg a Manchester United és a Liverpool idegenben győzött. Az Arsenal kikapott a West Ham vendégeként, így veszélybe került az ötödik helyük, miután épp az előbb említett vörös ördögök zárkóztak fel melléjük.

A La Ligaban a Barcelona - Messi történelmi rekordot állított fel, meglőtte ugyanis 400. gólját a spanyol bajnokságban, –ami még senkinek sem sikerült eleddig–, és az Atletico Madrid biztos győzelmet aratott, a Real Madridnak viszont továbbra is nyögvenyelős a szezon; éppen csak 2:1-re legyűrte a Betist. A Sevilla a 15. Atletic Bilbao ellen botlott, így a királyi gárda beérte őket.

Mondanom sem kell a Seria A-ban a Juventus tovább szárnyal, győzelmük ellenére a közvetlen őket üldöző élboly is tartotta a lépést: szoros meccseken ugyan, de a Napoli, Inter is három pontot szerzett.

Németországban a Dortmund továbbra is tartja a 6 pontos különbséget a Bayern München előtt, ezen a hétvégén pont a harmadik helyen tanyázó Mönchengladbachot verték meg 2:1-re. A bajorok pedig a negyedik Leipzigot gyűrték le 1:0-ra.

A PSG tulajdonképpen néhány hetes pihenőt is tarthatna, a 13 pontos előnyük akkor sem tűnne el. Ennek ellenére inkább idegenben ütötték ki az Amienst. A Lille példát vett róluk és szintén hármat vágtak, –bár ők kaptak egyet cserébe. A Lyon az otthoni Reims-el szemben elszenvedett vereségükkel nehéz helyzetbe kerültek, már az ezüst érem elérése is nehéz feladat lesz a szezon további részében.

A hétvége legjobbjai pedig az eredmények függvényében az alábbiak szerint alakult:

Szokásokhoz híven este 7 órától nyithatóak a Team of the Week futballistái.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!