ÉrdekAshességek: 10 érdekesség, amiről lehet, hogy nem tudtál - 19. rész

ÉrdekAshességek: 10 érdekesség, amiről lehet, hogy nem tudtál - 19. rész

Minden játékban vannak apróságok, rejtett dolgok, érdekességek, utalások, –amikről talán nem is tudunk.

Minden játékban léteznek apróbb, rejtett dolgok. Vannak ahol easter eggek, máshol különleges kapcsolatok találhatóak a karakterek között. Néha azonban csak jó belesni a színfalak mögé, hogy mi ihletett egy-egy alkotást, vagy hőst, esetleg hőskinézetet, –netán melyik zene és tánc alapján animálták meg kedvenc karakterünk mozdulatait.

Rek'Sai volt az első, Void fajhoz tartozó, női nemű karakter a játékban.

Kiss "Vizicsacsi" Tamás, League of Legends karriere előtt profi Age of Mythology játékos volt; itt egyszerűen csak Magyar néven futott, emellett pedig versenyszerűen sakkozott és pszichológiát tanult az egyetemen.

A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első szezonjának első pentakilljét THR cuhi szerezte, Aatrox-ot használva.

A Riot Girl Tristana hőskinézet splash artjának baloldalán tisztán látható a TPA Ezreal hőskinézet is, mindazok ellenére, hogy a TPA Ezreal 4 évvel később jelent meg. Innen is látszik, hogy foglalkoznak a régebbi karakterekkel és splash artjukkal is. Ezreal mellett egyébként még tisztán látható a háttérbenaz SSW Twitch, egy Fnatic ikon, illetve Amumu is megtalálható még a képen, Bard egyik követője és egy poro is.

Annie volt az első tűz tematikával ellátott karakter a játékban, majd őt követte Brand.

Singed az első 6 megalkotott karakter egyike, további társai: Annie, Lee Sin, Sion, Sivir és Twisted Fate. A Singed szó egyébként a design szó anagrammája is, –utalva ezzel arra, hogy ez a hős is az első között volt.

Leona tánca hasonlít a Force Shielder 'Shield Break'-jére a Cabal Online nevű játékból.

Akali megközelítőleg 19 éves lehet. A Kinkou rendet pedig valamikor a 17. és 19. születésnapja között hagyta el.

Volt régebben egy időszak, amikor Sona rendelkezett a legkevesebb páncélzattal egyes szinten, még pedig pontosan 9 volt a páncéljának az értéke. Elég papír volt akkoriban, –bár még most is az–, de már nem annyira, mint ezelőtt. 

Ornn tánca nagyon nagyon hasonlít Attila táncára az I've Got a Dream című Disney alkotásból. Igen, megint a Disney.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!