A Shell lett a LEC 2019-es szezonjának legújabb partnere

A Shell lett a LEC 2019-es szezonjának legújabb partnere

League of Legends - Ennek pedig leginkább a német játékosok fognak örülni! 

Úgy néz ki, hogy egyre több nagy márka áll be szponzorként a League of Legends European Championship (LEC) mögé, ami rengeteg meglepetést fog jelenteni a rajongók számára. Így van ez a Shell esetén is, akit immáron a versenysorozat hivatalos partnerei között köszönthetünk. 

Vele együtt már igencsak szép garmada áll a Riot versenysorozata mögött, hiszen korábban már a KIA Motors és a Lagardere Sports is csatlakozott a támogatók közé. Külön érdekesség, hogy a Shell a meccsek alatti Baron Power Plays szekciót fogja támogatni, amiben minden Baron elhozatalt visszanézhetünk majd, –ha pedig ezeket a megmozdulásokat a német Twitch közvetítéssel követjük végig, akkor még XP-boostot is kaphatunk

Amellett se mehetünk el szó nélkül, hogy az együttműködésnek hála a Németországban, Ausztriában és Svájcban élő rajongók a 2019-es DACH Premier Tour alatt egy-egy ingyenes skint is nyerhetnek, illetve ha rendelkeznek jóféle Shell Smart kártyával, akkor 7 napos XP-boostot is megszerezhetnek, amennyiben részt vesznek valamelyik DACH vagy LEC eseményen. Ráadásul a ClubSmart programban résztvevők extraként Hextech ládákat, kulcsokat, hősöket, skineket, RP pontokat és hasonló finomságokat nyerhetnek, ha bizonyos helyszíneken használják törzsvásárlói kártyájukat. 

Mi pedig már csak abban bízunk, hogy ez az akció a közeljövőben más nyelvterületen is meg fog jelenni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!