Faker nézői 1v1-et rendezett büntetési idejének letöltésére

Kilenc szerencsés játékos egy a rendszerbeli hibának köszönhetően egy meccsben lézenghetett Fakerrel!

Valószínűleg már nem egy emberrel fordult elő az, hogy véletlenül rossz karaktert választ ki egy-egy mérkőzés elején. Megcsúszik az újjad –nomeg az egered– és máris szomorúan mondhatsz búcsút a már oly rég óta várt Yasuo midednek. Vannak, akik ilyenkor kiakadnak és egyszerűen kilépnek a játékból, de akadnak olyanok is akik a rosszul várasztott karakterrel szenvedeik végig a meccset.

Na de miért is mesélünk erről? Ha hiszitek, ha nem: ez a magasabb szinten lévő játékosokkal is meg szokott néha ez történni. Vegyük most a legújabb esetet. Faker véletlenül kiválasztotta Nunut (eredetileg mással akart a középső ösvényre menni), méghozzá mindezt streamen. Azonban nem az előbb is említett két opció közül válogatott: szépen, nyugodtan kilépett a játékból. De mégis mit csinált a büntetési idejével?... A játékos viszont egyből kapcsolt; létrehozott egy custom játékot, ahol 1v1-ezett a szerencsés kiválasztottal!

Nyilván nem csak egy ember találta meg a szobát, így Faker egy teljes, tíz fős csapattal ugorhatott neki a választási fázisnak. Ekkor kérte meg a maradék nyolc jelentkezőt, hogy csak nézzék az 1v1-es összecsapást, ne segítsenek se neki, sem pedig ellenfelének. Az Idézők Szurdokában azonban egy kis idő után mondhatni elszabadult a pokol. Amikor vége lett az 1v1-nek (mondanunk sem kell, hogy Faker nyert, miközben ellenfelét folyamatosan dicsérte), a játékosok próbálták megölni Fakert, vagy legalább a tornyokat bedönteni. Végül senkinek sem sikerült megszerezni a vágyott gyilkosságot és Faker még pár killel távozhatott az Idézők Szurdokából!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!