Ilyen lesz Sylas az URF játékmódban

Ilyen lesz Sylas az URF játékmódban

League of Legends - Mindenkit érdekelt, immár tudjuk, ilyen az, ha Sylas beszabadul az URF játékmódba.

Sylas eleinte csak úgy volt emlegetve, mint a láncos hős, majd egyre több információ látott róla napvilágot, míg eljutottunk oda, hogy végre megismertük történetét, illetve képességeit egyaránt. Mindenki elcsodálkozott a karakter végső képességén, az Elfoglaláson, melynek segítségével Sylas átveszi az irányítást egy ellenfél végső képessége felett.Természetesen az ellenfél továbbra is használhatja a végső képességét azután, hogy Sylas elrabolta azt. Ha az Elfoglalás már nem töltődik, Sylas bármikor el tudja lopni az ellenfél végső képességét, de a használata után egy ideig nem tudja kirabolni ugyanazt az ellenfelet.

Ez, –illetve a többi képessége egyaránt– egy nagy kérdést vetett fel a játékosokban: milyen lehet Sylas az URF játékmódban? Akiknek van PBE felhasználójuk, egy kis szerencsével már kipróbálhatták a karaktert a tesztszerveren. A szerencsére pedig azért volt szükség, mert teljesen véletlenszerűen kapunk jelenleg is hősöket az aktuális URF módban. Vandiril nem is húzta az időt, annyit játszott amennyit csak lehetett ahhoz, hogy ez a videó elkészüljön, –nézzük hát mi történik, ha Sylas beszabadul az URF módba.

Sylas a 9.2-es frissítéssel érkezik, aminek a várható ideje január 23. Ezt követően 1-2 napon belül lesz majd aktiválva az új hős, így megközelítőleg egy hét múlva már mi is élvezhetjük Sylas és az URF által biztosított szórakozást.

Ti várjátok már az új karaktert?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!