Újabb három fiatal csillag lapját mutatta meg az EA!

A kiadó pedig azt is megosztotta, hogy a teljes keret értékeit felfedik a héten.

A héten az EA Sport egy teljesen új kártyatípust mutatott be a közösségnek; a Future Stars névre hallgató promócióban olyan fiatal tehetségek kerülnek be, akik valamit ugyan letettek már az asztalra, de nem tartoznak a legnagyobb sztárok közé. Csakis 23 évnél fiatalabb labdarúgók kapnak ilyen kártyát, mely elég komoly boostot jelent számukra, –bár az még nem tisztázott, hogy ezt a Ratinget rögtön megkapják vagy a szezon során érhetik majd el.

Az új trió tagjai között olyan nevek szerepelnek, mint Houssem Aouar (Lyon), Justin Kluiver (AS Roma) és Achraf Hakimi (Dortmund).

Hakimi a Real Madrid jobbhátvédje –aki jelenleg kölcsönben szerepel a német együttesnél– fantasztikus szezont fut a Bundesligaban. Csapatával vezetik a bajnokságot és 12 mérkőzésen kezdőként pályára lépő játékos 1 találat szerzett eddig.

Kluivertnek ennyire jól azért nem megy a szekér: a támadó jelenleg hatodik a Roma-val a Seria A-ban, és mindössze egy gólt szerzett a bajnokságban a 14 meccséből.

Aouar a középpályán a Lyon egyik vezéregyénisége, 20 találkozó alatt hatszor is eredményes volt, és segítségével erősen felzárkóztak a harmadik St. Etienne együttesére a francia bajnokságban.

  • RB: Achraf Hakimi 75 > 86 (marokkói / Borussia Dortmund)
  • CM: Houssem Aouar 78 > 91 (francia / Olympique Lyonnais)
  • LW: Justin Kluivert 75 > 87 (holland / AS Roma)

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!