Hamarosan startol az EBL a WiLD-dal és a RIFT-tel, –íme az időpontok!

Hamarosan startol az EBL a WiLD-dal és a RIFT-tel, –íme az időpontok!

League of Legends - Megérkeztek a 2019-es EBL időpontok: lehet elővenni a naptárakat és belevésni a magyar csapatok meccseit!

Január utolsó hétfőjén végre kezdetét veszi az EBL (Esports Balkan League) idei, 2019-es szezonja, mely már szám szerint a negyedik. Ez pedig egyet jelent azzal, hogy már megkaptuk a majd két hónapon át tartó esemény hivatalos dátumait, illetve a meccsek pontos felállását és időpontját is. Nagy örömünkre idén is két magyar csapatért kell izgulnunk, így a hét héten át tartó összecsapások alatt mindegyik napon érdekeltek vagyunk. Éppen ezért minden EBL rajongónak azt ajánljuk, hogy vegye elő a kis határidőnaplóját és vésse bele a RIFT illet a WILD mérkőzéseit! Nehogy véletlenül a végén valamelyikről lemaradjon. 

Első hét

Kezdjük is akkor szépen a meccsnapok kibontását. A legelső meccsnapon (01.28.) a WiLD az R5-el mérkőzik meg előreláthatóan 20:00-tól, majd őket követi a RIFT vs NTC 22:00-tól. A második napon (01.31) a WiLD kezd, méghozzá az X25-tel 19:00-tól majd rögtön utána megnézhetjük a RIFT és a CZV összecsapását is.

Második hét

A második versenyhetet a magyarok közül a RIFT kezdi meg, akik 2.04-én 20:00-tól a LVL-el mérik össze tudásukat, majd a WiLD is becsatlakozik az ASUS ellen 22:00-tól. 2.07-én a csapatok ellenfeleket cserélnek, pontosabban a WiLD a LVL-el csap össze, míg a RIFT az X25-tel.

Harmadik hét 

A harmadik hetet ismét a WiLD nyitja majd meg (2.11-én) méghozzá az NTC ellen.  Míg a RIFT utolsóként zárja a versenynapot 22:00-tól az ASUS-szal közösen. Csütörtökön a Rift az R5-tel méri majd össze tudását 21:00-tól, míg a WiLD ekkor utolsóként a CZV-vel csap majd össze.

Negyedik hét 

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a negyedik versenyhét lesz az egyik legérdekesebb a magyarok számára, pontosabban a 2.18-i dátum, ugyanis ekkor csap össze először egymással a két magyar csapat, –méghozzá a meccsnap utolsójaként–, ami azt jelenti, hogy 22:00-tól várható a mérkőzés közvetítése. Az ezt követő csütörtökön a WiLD az R5-tel (20:00-tól), majd a RIFT az NTC-vel (21:00) csaphat össze.

Ötödik hét

Az ötödik hét elején a WiLD újra az X25-el indít, –pont úgy, ahogy a második versenynapon (19:00-tól). Míg a RIFT pontosan ez után a mérkőzés után (20:00-tól) a CZV-vel küzdhet meg majd a győzelemért. Csütörtökön 20:00-tól a RIFT és a LVL mérkőzését, mg 22:00-tól az ASUS és a WiLD összecsapását izgulhatják végig az érdeklődők. 

Hatodik hét

A hatodik versenyhéten újfent egy WiLD meccsel indíthatnak az érdeklődők, ekkor a vadak a LVL-en próbálnak majd meg felül kerekedni. A napot pedig a RIFT mérkőzése fogja zárni az X25 ellen. Csütörtökön újfent a WiLD kezd, méghozzá az NTC ellen, a RIFT pedig újfent 22:00-tól próbálkozhat méghozzá az ASUS ellen.

Hetedik hét

A hetedik héten elsőként a RIFT és az R5 mérkőzését láthatjuk a magyarok közül, amit 21:00-tól követhetünk majd nyomon, végül a WiLD és a CZV fogja zárni a napot 22:00-kor. De talán a másik érdekesség amire biztos, hogy sokan rákattintanak majd, az utolsó versenynapon jön el hozzánk. Ekkor játszik ugyanis másodjára egymás ellen a WiLD és a RIFT, –méghozzá a nap (03.14.) utolsójaként.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!