Hivatalosan is érkezik az éjjeli mód a PUBG-ba

Hivatalosan is érkezik az éjjeli mód a PUBG-ba

Jövőhéten már tesztelhetjük is, ám valószínűleg nem ez lesz az egyetlen újdonság.

Nagyon régóta húzódik már az éjjeli mód kérdése, az adatbányászokon túl a fejlesztőktől is érkeztek már információmorzsák erről a különleges napszakról, ám egészen tegnapig nem lehetett tudni, hogy mi is lesz vele. Nos, úgy tűnik, hogy jövőhéten kapunk majd egy igen szép patch-et, legalábbis PLAYERUNKNOWN tweetelése alapján biztosan.

Az öreg Brendan Greene nem tudta már tovább magában tartani, hogy menő dolgot hegesztenek a műhelyben, jövőhéten érkezik az éjszakai mód a tesztszerverre. Egyelőre úgy fest, hogy Vikendire, ám nem zárhatjuk ki annak lehetőségét, hogy később a többi pályára is megérkezik.

A képen azonban van még egy-két érdekesség, egyrészt észrevehetjük, hogy az a hómobil nem a szokásos hómobil, illetve a szemfülesek kiszúrhatták azt is, hogy a képen pózoló túlélő kezében körvonalaiban kissé eltérő fegyver helyezkedik el. Ez talán a PP-Bizon lehet. Végül pedig egy egyéb érdekesség, Vikendin jó ideje találhatóak már a házakban különálló lámpák, reflektorok, amiknek egyelőre nem volt túl sok értelmük.


Így azonban máris hasznossá válhatnak, a házakon belül valószínűleg ezek fognak segíteni a látási viszonyokon. Jövőhéten tehát komoly frissítés várhat ránk, amiben ismét izgalmas dolgok kapnak majd helyet, reméljük, hogy egy sor bugfix is az újdonságok mellet.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!