Gigabyte Aorus AD27QD: bemutatták a világ első taktikai gamer monitorát

Gigabyte Aorus AD27QD: bemutatták a világ első taktikai gamer monitorát

Brutálisan néz ki és szoftveresen is nagyon durva lett a Gigabyte Aorus AD27QD, a világ első taktikai gamer monitora!

Egy jó minőségű monitor rengeteg pluszt ad a számítógépes játékokhoz. Hatalmas felbontáson, lehetőleg rengeteg FPS-sel, káprázó és élethű színekben mozdulhatnak meg a kedvenc hőseink a világ első taktikai gamer monitorán. A Gigabyte Aorus AD27QD olyan területre merészkedett, ahol gyártó még nem járt. Nézzük meg mire képes ez a szörnyeteg!

Specifikációk

A monitor, a nevéből is adódóan 27 inches képátlóval rendelkezik. Ezen a képernyőn 2560 X 1440-es WQHD felbontásban élvezhetjük a játékot. FreeSync és HDR támogatást kapott a bestia, amiben egy IPS panel nyugszik maximum 144 Hz-es képfrissítési frekvenciával és 1 ms-es válaszidővel. 

Mitől taktikai?

Három különleges szoftveres funkcióval bír a monitor. A Black Equalizer a sötétben való tájékozódást könnyíti meg, ugyanis a játék közben képes változtatni a kontrasztot. Az Aim Stabilizer az elmosódást csökkenti, így sokkal egyszerűbb lelőni a rohanó ellenfelet, igaz cserében le kell mondanunk a magas fényerőről és a FreeSyncről. Nem lehet tehát "legálisan" csalni. A képernyőre kitehető célkeresztet és egyéb hasznos funkciókat nem ez a monitor találta fel, de itt is elérhető a GameAssist rendszer, amivel feldobhatjuk a játékélményt. Ha épp meccs közben akarunk információkat szerezni a CPU-ról, GPU-ról és más bemeneti perifériákról, akkor a Dashboard opciót érdemes bekapcsolni. Még taktikaibb érzetet kínál a Gigabyte, ha közvetlenül a monitorral kötjük össze a fejhallgatónkat, ugyanis beépített zajszűrőt is építettek a kicsikébe.

Ár

A rengeteg beépített funkció, a kiváló IPS panel és a hatalmas felbontás nem "két forintba" kerül. A színpompás LED-ekkel felszerelt, igazi gamer monitorért nagyjából 200.000 forintot kell majd kipörgetnünk, de cserében elmondhatjuk, hogy a világ első taktikai gamer monitorán lőttük meg a clutch frageket.

Világ első taktikai gamer monitora, ízlelgessük ezt a kifejezést.

Ha még több képre vágytok, pörgessétek át a galériánkat!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Galéria

Kövess Minket!