Több, mint 10 milliós csapatát bukta egyik pillanatról a másikra egy játékos!

Több, mint 10 milliós csapatát bukta egyik pillanatról a másikra egy játékos!

Amikor sikerült megszerezned néhány sztár futballistát, és arra lépsz be a fiókodba, hogy volt nincs.

Egy játékos komolyat bukott önhibáján kívül a FIFA19-ben. Néhány napja írt arról, hogy TOTY Messi és TOTY Ronaldo is megvan már neki a csapatában, viszont ezen hétvégén a Weekend League-et más teendők miatt kihagyta. Nagyon kellemetlen meglepetés érte, mikor aztán vasárnap este újra be akart jelentkezni fiókjába. Az account összes hitelesítő adata megváltozott, és a nyelvezet is oroszra módosult. Más email cím és jelszót kért a játék.

Nem sokat teketóriázott felkereste az EA-t, akik segítettek neki visszakapnia a fiókját, –azonban a legrosszabb még csak ekkor derült ki. A belépést követően realizálta emberünk, hogy mindene eltűnt. Az összegyűjtött coinjából 1.7 millió maradt, a jóval nagyobb gondot viszont az jelentette, hogy a teljes csapata köddé vált (egyetlen játékosa se maradt), –ráadásként a marketen is tiltották "szabálysértés" miatt. Az EA annyit reagált a dologra, hogy utána néznek az ügynek.

Ez a pillanat aztán végképp kiborította a bilit az úriembernél, hiszen több, mint 15 milliós együttese és megannyi coinja tűnt el a fiókjából, de szerinte a kiadót ez egy cseppet sem érdekelte. Történt mindez úgy, hogy minden adata megváltozott, –tehát egyértelműsíthetően feltörés áldozata lett a játékos.

"Tényleg? Utána járnak? Tételezzük fel egy bank esetében, hogy több ezer dollárom csücsül a számlámon, majd egy nap ellopják a pénzt. Egyértelműen kiderül, hogy nem a te hibád, mivel megváltozott a fiókhoz szükséges adatok többsége. Mi történik? A bankok rendelkeznek FDIC biztosítással. Szóval az ilyen esetekben még egy bank is igyekszik kompenzálni az ügyfelét.

És akkor egy olyan cég, amely milliárdnyi coint képes létrehozni pillanatok alatt nem hajlandó visszafizetni azt, ami elveszett? 20 másodpercig tartana, hogy kielemezzék a furcsa bejelentkezési mintákat és a fiókbeállításokat, aztán 10 másodpercig is eltarthat az account helyreállítása.

De az EA megtagadja ezt. Számomra ez érthetetlen. Ma engem, holnap valaki mást érint ez a dolog, és tulajdonképpen bárkivel megtörténhet ilyesmi...Csak reménykedem benne, hogy más mégsem kerül ilyen helyzetbe. 12 év alatt sok időt és pénzt öltem a játékba, és mégis ezt kapom vissza."

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!