Január végén érkezhet a megváltó patch

Január végén érkezhet a megváltó patch

A FIFA19-ben előforduló hibák és kiegyensúlyozatlanságok egyre nagyobb frusztrációt okoznak a játékosok berkein belül.

Egyetlen dolgot hónapok óta kérnek az EA-től, és ha minden igaz, akkor végre változás következhet a finesse shotokkal kapcsolatban. Nem túlzás azt állítani, hogy a lövések ezen típusa túlságosan erős; egy-egy jobb játékossal szinte bármilyen szögből és pozícióból ki lehet szakítani valamelyik felső sarkot.

Update: Közben Corey megmutatta mit is hoz a 7. patch

Van azonban jó hír, –bár igazán majd csak akkor örülhetünk, ha ténylegesen is láthatjuk a módosításokat–, mindenesetre az EA közösségi médiáért felelős személye, Corey Andrews újfent nagy kijelentést tett a napokban. A tweetje árulkodó, hiszen arra kérdésre, hogy mi lesz a finesse shottal, szimplán annyit válaszolt:

Tudnak a dologról (más tweetben azt is mondta dolgoznak rajta) és többre is számíthatunk a következő patchben, hamarosan pedig újabb információkat is megosztanak erről.

A frissítés január végéig megérkezik, viszont sok idő addig már nincs, így lassan némi pontosítás is jöhetne a kiadótól, ugyanis a rajongók tűkön ülnek. Egyébként nem csak ezt a problémát igyekeznek orvosolni, mivel több a karrier módot érintő dolgot is javítanának, (mint például a meccsek ütemezése), –néha a játék ugyanis egymásra, –vagy egymás utáni– napokra pakolja a mérkőzéseket.

A legégetőbb kérdés azonban továbbra is a finesse shotokkal kapcsolatos, és erre minél hamarabb kellene valami megoldást találnia az EA-nek, mert lassan tényleg semmi köze ezeknek a lövéseknek a valósághoz, hiszen bárhonnan bármikor ki lehet tekerni a hosszút. A legtöbben Finesse Shot szimulátornak nevezik a játékot. Mi pedig a fixig –a tehetetlenségen és a dühöngésen kívül– nem sokat tehetünk.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!