5 ajándékötlet Valentin-napra a legnagyobb LoL-rajongóknak!

5 ajándékötlet Valentin-napra a legnagyobb LoL-rajongóknak!

Ezekkel a cuccokkal biztosan nem lősz majd mellé! Játékon kívül, persze... 

Hamarosan eljön a Bálintok és szerelmesek egyik kedvenc időtöltésének számító esemény, a Valentin-nap, amire jobb helyeken kisebb, vagy nagyobb meglepetésekkel szoktak készülni a delikvensek. Éppen ezért ezúttal olyan ajándéktippeket adunk nektek, amikkel meglephetitek szívetek választottját, ha nálatok jobban már csak a League of Legends-et szereti!

1.) Figurák minden mennyiségben



A Funko Pop figurái az elmúlt időszakban hatalmas népszerűségre tettek szert, ami nem is csoda, hiszen a legtöbbször rendkívül kreatívan és néha igencsak élethűen tudják visszaadni a különböző univerzumok képviselőit. Így van ez a League of Legends-es szériájukkal is, amik egytől egyig olyan championöket hoznak el, amik otthonunk bármelyik pontján nagyszerűen mutathatnak. Mi leginkább az öreg Vi-ra esküszünk!

2.) Így biztosan jól indul a nap


Teljesen mindegy, hogy kávéval, teával, vagy egyéb más itallal szeretjük indítani a napot, a kedvenc játékunk logóját viselő bögre mindig jó szolgálatot fog tenni. Igaz, csupán 3 decis, úgyhogy okosan be kell osztani, vagy egyszerre akár többet is bezsákolni belőle. Ugyanakkor nagy előnye, hogy külön üzenetet is nyomathatunk rá!

3.) Melegen ajánljuk


A havas pálya az életben is nagy kihívásokat tud rejteni, –főleg akkor, amikor mellé még a mínuszok is beköszöntenek. Ebben az esetben jöhet jól egy jó, meleg League of Legends pulcsi, amit nem csak több méretben, hanem számos színben is bezsákolhatunk. Ha pedig más ruhaneműre vágyunk, az is megoldható. 

4.) Yaaay, Tibbers!


Plüssjátékkal még Valentin-napkor se lehet mellélőni. Főleg, akkor nem, amikor az Annie ultijának számító Tibbers-t szerezheted meg így, –aki ugyan nem fogja agyoncsapkodni az ellenségeidet, de a szobádba zárva cooldown nélkül is mindig biztos pont lesz az életedben. 

5.) Ha van sapka


Ha voltál már valaha gamer rendezvényen, akkor biztosan találkoztál már ezzel a klasszikus fejfedővel. Egyik jellemző sajátossága, hogy –ugyan extra skillt nem ad viselőjének–, de legalább alacsonyan tartott fűtésszámla mellett se fognak lefagyni a játékos fülei.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!