Team Plague dominanciával rajtolt el az MNEB PUBG első versenynapja

A csapatok eleinte felmérték az erőviszonyokat, aztán az utolsó mérkőzésen már nem finomkodtak!

Tegnap este az elvárásoknak megfelelően indult el a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság PUBG ligájának alapszakasza. Innentől kezdve hosszú heteken át figyelhetjük minden hétfő este, ahogy a bejutott 16 csapat egymásnak feszül, hogy a végén eldöntsék, ki viheti haza az igazi csirkevacsit.

Aki nézte tegnap a mérkőzéseket, tudhatja, hogy egy igen magas színvonalú közvetítéssel készültek a szervezők, a csapatlogók, csapatnevek feltüntetése nagyon sokat segített abban, hogy a kevésbé ismert játékosokat is könnyen beazonosítsuk. Most pedig nézzük meg, hogy mi is történt tegnap, hogyan terjedt el a pestis újra a PUBG világában.

Első mérkőzés

A nap első mérkőzéséről egyértelműen lejött, hogy az erőviszonyok felmérése (is) szolgált, a csapatok sokszor nagyon passzívan játszottak, konkrétan a mérkőzés zárópillanatában is, amikor az EXE Esports és a Wonder Stag eSports 3-3 játékosa nézett szembe egymással. Mindannyian abszolút higgadtan kezelték a szituációt, de végül a Wonder Stag jött ki jobban a helyzetből.

Második mérkőzés

A következő összecsapásnak Miramar adott otthont, a sivatag kietlen mezőin bizony már komoly harcok dúltak, foggal-körömmel igyekezett mindenki eljutni a végjátékba. Ez végül a Team Plague-nek, a LvL Up Esports-nak, a RIFT Esports-nak és az MGFE Spirit egyik játékosának, Koviiiiii-nak sikerült. Egy meglehetősen kaotikus végjátékot láthattunk, ahol a játékosoknak nehezítő tényezőként szolgált az útjukba kerülő kerítésfal, a Team Plague életben maradt utolsó két játékosa konkrétan emögött ugrálva próbálta minél jobb helyzetbe hozni magát. A győzelem azonban a LvL Up Esports kezébe került, HULLA_SZILVÁT és flexyt végül befejezte a kör.

Harmadik meccs

Szűkülés tekintetében a harmadik meccs erangeli köre már kevésbé érdekes helyet választott, mint a korábbi összecsapásokon, a játékosokat Yasnaya környékén egy mezőre terelte, így most az izgalmas házharcok kimaradtak. A győzelmet végül a Team Plague csapata szerezte meg a LvL Up Esports-cal szemben.

A pontok összesítését követően ki is rajzolódott, hogy melyik csapat hol helyezkedik el a tabellán; a Team Plague-ről tudni lehetett, hogy sok pontot összeszedtek, de végül kiderült, hogy durván elhúztak a mezőnytől.

A folytatás jövőhét hétfőn, vagyis január 28-án 19:00-kor érkezik a FusionTV csatornáján!

Nézd meg FusionTV1 élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!