15 ezer coinból csapat és WL: elit 3? Egy játékos különös kihívás elé állította magát!

15 ezer coinból csapat és WL: elit 3? Egy játékos különös kihívás elé állította magát!

Mindenki a legjobb lapokra hajt, hogy a lehető legjobb csapatot rakhassa össze és ezzel minél több győzelmet szerezzen. Persze a pénztárca mérete mindig gátat szab az ilyesfajta törekvéseknek.

Egy játékos, aki egyébként épített már komoly kezdőket is, most egy maximum 15 ezer coinos csapattal vágott neki az aktuális Weekend Leaguenek. A tisztázás végett leírta azt is, hogy ikon, kölcsön futballista és untradeble lap sem lehetett a keretében, valamint az összeérték, vagyis a 15 ezer coin a cserékkel együtt volt értendő.

A hétvége nem indult jól számára, mert nagyon gagyi volt az internetkapcsolata, de azért nekiveselkedett a küzdelemnek. Nem titkolt célja volt az Elite 3 ezzel az együttessel, amit egyébként meg is osztott. Végül két győzelem mellett három vereséggel indított, aztán sikerült egy 21-9-es statisztikával zárta a WL eheti kiírását.

Sőt a taktikai beállításokat is megmutatta:

Ezen kívül igyekezett megosztani a tapasztalatát is és tanácsokkal ellátni a közösséget, persze leszögezte, hogy ezek nem feltétlenül a legdurvább együttesekkel szemben működnek.

  1. Sokkal jobban játszottam velük, mint a fő csapatommal. Ha azt használom hajlamos vagyok mindig a legjobb játékosaimat megjátszani és velük megoldani, pedig legtöbbször nincsenek jó helyzetben.
  2. A csapat nem minden, nem attól leszünk jó játékosok, persze érződik, hogy milyen játékosaink vannak, de ehhez még nekünk kell hozzátennünk az extrát. Nyilván megérezzük, hogy milyen futballistáink vannak, de nem csak ez határozza meg mire vagyunk képesek.
  3. Koncentrálj az ellenfeled gyengeségeire és ne a sajátodéra
  4. Nem fogsz tudni egy ilyen kezdővel kontrázni, inkább próbáld meg birtokolni a labdát és irányítani a mérkőzést
  5. Figyeljünk oda a Chemistry style-okra (stílusokra), sokat jelenthetnek a meccsek során
  6. Igyekezzünk a lehető leggyorsabb CDM-eket beszerezni, a lehetőségeinkhez mérten persze, mert velük sokszor megállíthatjuk vagy megzavarhatjuk a fineszre készülő támadókat
  7. A Pace egy-két jó stattal aranyat ér
  8. Ha rossz csapatot lát valaki, még jobban le akar győzni, sőt ki akar tömni, erre érdemes felkészülni, mert ezt akár ellenük is fordíthatjuk
  9. Ha a csatároknak pocsék shooting értéke van, akkor mindenképp alkalmazzunk Chemistry style-t
  10. Ne kockáztass, csak a biztosra menj, és mindig próbálj megfontoltan építkezni, hogy egy gondolattal az ellenfeled előtt járj

Kíváncsian várjuk, hogy többször is nekifut-e a WL-nek hasonló ötlettel, mert nagyon izgalmas látni az ilyesfajta próbálkozásokat, hiszen megmutatja, a kevésbé jó lapokkal is lehet sikerélményünk.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!