A PSG két támadója sziporkázott a hétvégén, –meg is jött a TOTW lapjuk!

A PSG két támadója sziporkázott a hétvégén, –meg is jött a TOTW lapjuk!

A PSG hatalmas győzelmén kívül olyan ordenáré nagy dolog nem történt, bár az ágyúsok végre újra nagy rangadót nyertek a PL-ben. Ettől függetlenül a TOTW 19. kiadása tartalmaz néhány érdekes nevet.

Nagy meglepetés nem történt ezen a hétvégén a Premier Leagueben; igazából minden nagy csapat hozta a kötelezőt, viszont a mostanában hullámzó teljesítményt nyújtó Arsenal legyőzte hazai pályán a Chelseat, és ezzel 3 pontra fel is zárkóztak a negyedik helyen tanyázó kékekhez. Említésre méltó még a Liverpool meccse, Salah két góljának köszönhetően ugyanis otthon gyűrték le szoros meccsen 4:3-ra a Crystal Palace-t.

Franciaországban a PSG bődületes verést adott a vendégének, a Guingampnek. A 9:0-ás győzelem alkalmával Mbappé és Cavani mesterhármast, Neymar duplát jegyzett, és rajtuk kívül még Meunier talált be. A nagyon távolról, mondjuk "üldözőknek" hívott Lyon és Lille is győzni tudott, így maradt a 13 pontos különbség.

A Bundesligában a két éllovas is diadalt aratott, bár a Dortmundnak nehezebb dolga volt, ők Alex Witsel góljával 1:0-ára behúzták a kötelezőt, míg a Bayernben Goretzka duplája is kellett a 3:1-es sikerhez.

A Seria A-ban hasonló a helyzet, mint a Ligue 1-ban, hiszen a Juventus elhúzott a mezőnytől és nem is tűnik úgy, hogy kiadnák ezt az előnyt a kezükből. Most a Chievot verték meg 3:0-ára, –és míg a Napoli szintén három pontot szerzett, addig az Inter hazai pályán bukott kettőt a Sassuoolo elleni 0:0-ával. C. Ronaldonak annyira nem megy mostanában, mint az együttesének, hiszen az elmúlt három fordulóban mindössze egyetlen találatot szerzett.

A La Ligaban a Barcelona december másodika óta veretlen, és ez a sorozat most sem volt veszélyben, miután hazai pályán könnyedén győztek a Leganes ellen. Rajtuk kívül a Real Madrid végre nagyobb csapat ellen is bizonyítani tudodd, a Sevilla két vállra fektetése mindenképp fontos tett volt a királyiaktól, hiszen ezzel megelőzték őket és feljöttek a képzeletbeli dobogó harmadik fokára. Rajtuk kívül az Atletico Madrid is nyert és biztosította a második helyét.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!