Tegnap elmaradtak az MNEB meccsek, de ma nem maradunk LoL nélkül!

Tegnap elmaradtak az MNEB meccsek, de ma nem maradunk LoL nélkül!

League of Legends - Tegnap folyatódott volna az MNEB K&H LoL a második heti meccsekkel, azonban a technika ördöge közbeszólt a Riot oldaláról.

Az első hetet már letudtuk az MNEB K&H LoL bajnokságán, és tegnap folytatódtak volna a harcok a második heti mérkőzésekkel. Sajnálatos módon a meccsek végül nem kerültek lejátszásra egy rajtunk kívülálló okon kívül. Ez az ok pedig nem más volt, mint hogy az EUNE szerveren a spectator mód, amivel meccseket lehet nézni, ismételten bedobta a törölközőt. Ez sajnos nem is az első –és talán nem is az utolsó– ilyen jelenség, a probléma az egész keleti szervert sújtotta.

Mivel közvetítést máshogy nem tudtunk volna biztosítani, ezért a szervezőgárda úgy döntött, hogy a tegnapi meccseket elhalasztják. Előtte az ESL kollégái tesztelték folyamatosan a dolgot, hiszen már délelőtt is látni lehetett a problémákat. Végül 20-ból 20 alkalommal pár percen belül a mérkőzés és a kliens kifagyott. Az EUW szerveren is próbálkoztunk vészmegoldásképp, de ott is hasonló eredménnyel találkoztunk. A mai napon már úgy tűnik, hogy megoldódni látszik a probléma, és az eddigi tesztek alapján úgy tűnik lesz a mai napon adás, illetve meccsek is.

Remélhetőleg nem az utolsó pillanatban mondja be megint az unalmast az EUNE kliense és ténylegesen végig tudjuk nézni a mai mérkőzéseket. A menetrend marad, azaz a mára beírt mérkőzések kerülnek lejátszásra. Ez azt jelenti, hogy először a PLG és az AGW lép pályára, azt követően a WILD és az OP, utánuk a MAY és a CSDT és végül a napot a THR és a RIFT párharca zárja. 

Ami a tegnapi mérkőzéseket illeti, természetesen lejátszásra kerülnek egy későbbi időpontban. Hogy pontosan mikor, az még egyeztetés alatt áll, de mind a csapatok, mind pedig a nézőközönséget időben fogjuk értesíteni. A technika védőszentje legyen ma velünk és reméljük, hogy izgalmas mérkőzések elébe nézünk!

UPDATE: Két mérkőzés lejátszása után sajnos ismételten megadta magát az EUNE kliens, így az utolsó két meccset el kellett napolni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!