A Vipera újra lecsapott és meg is szerezte az idei első LCK-s pentakillt!

A Vipera újra lecsapott és meg is szerezte az idei első LCK-s pentakillt!

League of Legends - Már a második héten sikerült véghezvinni az első ötszörös gyilkosságot az LCK-ban!

Igaz, hogy csupán két hete kezdődött a 2019-es LCK tavaszi szezonja, azonban a Griffines srácok máris oda tették, amit csak tudtak. Ennek következményeként születhetett meg az idei év első LCK-s pentakillje, amit végül a csapat lövésze Park “Viper” Do-hyeon tehetett zsebre!

A lövész, a meccset követő rövid interjújában elmondta, hogy nem feltétlenül volt "rendkívül boldog". Ő csak arra koncentrál, hogy szépen egymás után beszedje a gyilkosságokat, majd végül csapata megnyerje a meccset. Talán először nem is igazán fogta fel, hogy mi történik körülötte. Csapattársa Sword (felső ösvényes játékos) mondogatta neki folyamatosan, hogy hajtson az ötszörös gyilkosságra, és csak a legvégén, –amikor már megszerezte ezt az édes dolgot–, jött rá, hogy valószínűleg övé az idei év első nagyobb horderejű megmozdulás a versenysorozatban!

Ugyan már maga az ötszörös gyilkosság ténye is igen nagy dolog, az talán még többet dob a helyzeten, hogy a csapat az egyik legnépszerűbb –és legveszélyesebb– ellenfelük, a Hanwha Life Esports ellen szerezhette meg azt. De mondunk ennél is jobbat: az ötszörös gyilkosságot elkövető Viper azt a meccset, amelynek a vége ez az ominózus megmozdulás lett, majdnem 9000 arany hátránnyal kezdhette meg. Ez a különbség abból adódott, hogy a Hanwha Life Esports junglere megelőzte a Griffin csapat junglerét, aki így a segítségnyújtás helyett inkább arra koncentrált, hogy behozza lemaradását. 

De nem kellett félteni a Griffines játékosokat: a Baron körül kialakult csapatharcot követően, –ahol talán mondanunk sem kell, hogy leászoltak–, megszerezték a buffot, ez pedig annyi önbizalmat adott a csapatnak, hogy nem sokkal az ász után már újra ők irányították a mérkőzést. Ekkor pedig következhetett a fieszta és Viper pentakillje is!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!