A Riot kliens ismét

A Riot kliens ismét "lecsapott" a tegnapi MNEB meccsek alatt

League of Legends - A keddi meccsek elmaradtak a kliens hibája miatt, szerdán pedig új reményekkel vágtak bele a meccsekbe a csapatok és a szervezők, de ezúttal sem jártak szerencsével.

Csonkán indult az MNEB K&H LOL bajnokság második hete, ugyanis a keddi mérkőzések elmaradtak, mivel egyszerűen nem lehetett nézni a meccseket. A funkciót a Riot Games kapcsolta ki, mivel hibákat észleltek. Az egész napos tesztelés után úgy tűnt, szerdára megoldódni látszik a helyzet. Az első meccsen még nem is volt probléma, de a másodiknál már jelentkeztek a gondok. Így végül csak két mérkőzés került lejátszásra, nézzük meg, ezek hogyan végződtek!

PLG vs AGW - 1:0

A Team Plague és az Afterglow indította a napot. Az eddigi eredmények alapján egy igencsak szoros találkozóra számítottunk, de Malackonak más gondolatai voltak. Rögtön első választásként hozta el a Plague Karthus-t, akit ezúttal a dzsungelben mutattak be, természetesen Dark Harvesttel. Nem kellett sok, hogy igazán meginduljon 11 perc alatt már három gyilkosságot szerzett. Az alsó ösvény viszonylag egál volt a meccs első felében, ott kiszéék jól tartották magukat az ösvényen. Időközben a Plague Fokkot is megindította a felső ösvényen, ez pedig egy Fioránál igencsak veszélyes. Az aranykülönbség pedig egyre csak nőtt a két gárda között, Karthus-ra meg már nem igazán volt válasz a 15. perc után, mivel 6 gyilkossággal rohangált a pályán és mindenhol besegített.

Az i-re a pontot egy miden folytatott csapatharc tette fel, ahol Shape nem fókuszált rendesen Karthus-ra és Galio felbőszítésével és nem szakította meg az ultiját. Ez pedig el is döntötte a harc, illetve nem sokkal később a meccs sorsát. A Baron Nashor már a Plague-nél volt, ezzel együtt pedig a Nexus is dőlt 26 percet követően.

WILD vs OP - 1:0

A WILD az első vesztes meccse után összekapta magát, másodszor már nyertek és ezen a találkozón is ők voltak az esélyesebbek papírforma szerint. Az OP-nak pedig bizonyítania kell még, hogy komoly ellenfélként tartsák őket számon. Nolph-ék leginkább Meight Vayne-jét szerették volna büntetni, ám 4-5 gank után mindössze egyszer tudták elkapni. Ezzel szemben Sanya inkább Marine Kledjét segítette topon, aminek Wacefake látta kárát, újra és újra. Az első 20 percben már négy halált szedett össze, no nem mintha ez rajta múlt volna.

Nolph ezúttal felvette a kesztyűt valamelyest Sanyával, nem zavarták ki teljesen a dzsungeléből, de még így is sokszor 2 szintes lemaradásban volt a WiLD dzsungelesétől. Az alsó ösvényen Mátéék hozták a kötelezőt mid game-től egy Cassio Zyra duoval, míg Meight egy-két tárgy után már brillírozott Vayne-en. Ahogy megjelent a Baron a pályán, a WilD azonnal rárepült, Nolphot Meight zavarta a sírba, hogy ne tudjon közbeszólni. 23 percnél már dőlt az első inhibitor, de eddigre már több, mint 12 ezer arany hátrányban volt az OP. Egy-egy alkalommal elkapták a WiLD játékosait, ha túl messzire merészkedtek egyedül, de ez sajnos kevés volt. A végső ostromra pedig a 27. percig kellett várni, ekkor már ellenállást nem tűrve, egy tiszta ászt követően a WiLD megnyerte a meccset.

Mint már említettem a cikk elején, sajnos a maradék két mérkőzés nem kerülhetett lejátszásra.

Ahogy az a fenti videóban is elhangzik, az elmaradt mérkőzéseket le fogják játszani a csapatok a jövőben. Hogy pontosan mikor, az még egyelőre egyeztetés alatt áll, de amint lesz fix információ erről, természetesen értesíteni fogunk titeket róla! Remélhetőleg ezek a problémák csak a rangsorolt szezon indulásának tudhatóak be és jövő hétre minden megoldódik.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!