Az ifjú tornagyőztes becserélte, bombagólt lőtt vele, –az ára pedig megnégyszereződött!

Az ifjú tornagyőztes becserélte, bombagólt lőtt vele, –az ára pedig megnégyszereződött!

Nem elég, hogy ismét egy 16 éves versenyző nyert FUT Champions Cup tornát, egy új játékost is bevetett a profi mezőnyben.

Záporoztak a gólok a január utolsó hétvégéjén megtartott FUT Champions Cup-on, és a bukaresti verseny –amellett, hogy F2Tekkz után ismét a legfiatalabb játékos aranyérmével zárult–, egy kártya újrafelfedezése miatt is emlékezetes marad. A brit fiatalember 16 évesen nyerte első nagy versenyét, és most ezt ismételte meg Németországból DullenMIKE. Ő az első német játékos, aki az EA által kiírt FIFA eWorld Cup sorozatban Major versenyt nyert.

A csoportmérkőzések alatt 3 győzelem mellett 2 vereséget szenvedett, –így talán senki nem gondolta róla, hogy képes lehet a végső győzelemre, ráadásul az előselejtezőben Gabinho-t is csak 11-esekkel tudta legyőzni.

*A Dike ne zavarjon meg senkit, ha rákattintunk a nevére láthatjuk, hogy a német tornagyőztes srácról van szó


Xbox-os ágrajz

Aztán az egyenes kieséses rendszerben –oda-visszavágók alapján– egy egészen más oldalát mutatta meg. Elverte Gorillat, valamint az Ajax kiválóságát Danit is kiütötte, majd a szintén német tehetséget, Nrasecket is kitömte.


PS4-es ágrajz

A fináléban honfitársát Hasoot is legyőzte 4-1-re.

A közösség viszont mégsem ezek miatt beszél róla. Történt ugyanis, hogy az Ajax Dani elleni találkozón becserélte Nakajima Team of the Week 2-ben kiadott kártyáját, és nem sokkal utána egy pazar átemelős gólt is szerzett vele.

Ennek hatására a japán futballista ára a 9-10 ezres összegről egészen 50 ezerig ugrott fel. Mostanra ez csökkent valamelyest, de érdekes látni, hogy a profi játékosok cselekedetei mekkora hatást gyakorolhatnak a FIFA piacra.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!