Egy igazi rangadóval zárul az eheti MNEB K&H LoL bajnokság!

Egy igazi rangadóval zárul az eheti MNEB K&H LoL bajnokság!

League of Legends - Remélhetőleg ezúttal kliensproblémák nélkül veszi kezdetét az MNEB K&H LoL bajnokságának harmadik hete. Nézzük mi vár ránk!

Sajnos az előző két hét elég csonkára sikerült; közbeszólt az EUNE kliens és nem igazán akarta hagyni, hogy meccseket nézhessünk. Ezen a héten már úgy tűnik nincsenek gondok a spectate móddal, de a biztonság kedvéért az EUW szerveren zajlanak majd a mérkőzések. Ezek után pedig nézzük, milyen összecsapások várhatóak és milyen eredményeket jósolunk ezekre.

Január 29.

WILD vs PLG - 0:1

Az osztályozó kupát ugyan a WILD nyerte, de egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy a PLG megállíthatatlan az eddigi meccsek folyamán. Meighték már eléggé összeszokott gárda, a friss lendület viszont könnyen a PLG oldalára fordíthatja a mérleget, Dand3r pedig képes lehet felvenni a kesztyűt Stiles-ékkal szemben.

AGW vs OP - 1:0

Az Afterglow már elszenvedte első vereségét de az a közelében sem volt az OP eddigi meccseinek. Valami nagyon stimmel Nolph-éknál egyelőre, így az AGW-t tartjuk esélyesebbnek az összeszedett csapatmunkájuk miatt.

THR vs MAY -  1:0

A MAY nagyon jól indította a szezont; győzelmeik meggyőzőek voltak, –igaz becsúszott egy vereség is az első héten, azóta pedig nem játszottak. A THR viszont eddig mindenkin átgázolt mint egy úthenger, így nekik jósolunk győzelmet.

CSDT vs RIFT - 0:1

Ez lehet a megváltó meccse a RIFT-nek, eddig ugyanis nem találtak még győzelmet. A gárdában jó nevek vannak és a megfelelő háttérrel is rendelkeznek, míg a CSDT inkább egy baráti társaság, különösebb szervezeti háttér nélkül. Hacsak nem táltosodik meg mindenki zaviika mellett, a RIFT-nek jósoljuk a győzelmet.

Január 30.

CSDT vs OP - 1:0

Ez lesz az igazi underdogok küzdelme. Eddig egyik csapat sem remekelt az MNEB-en, de talán a CSDT-ben több lehetőség akad: ha más nem, legalább miden zaviika. Ha sikerül Nolphot megofgni a dzsungelben a korai szakaszban, akkor behúzhatja a CSDT az első győzelmét.

WILD vs MAY -  1:0

Ha a WILD hozza eddigi formáját, akkor ezt meg kellene nyerniük. A két csapatot összehasonlítva a MAY leginkább miden lehet bajban, chrisie eddig sem volt a legfényesebb csillaga a csapatnak, míg a másik oldalon Meight talán a legnagyobb ütőkártyája a csapatnak. Sanya és Domee párharca még felboríthatja ezt az egyensúlyt, de valószínűbb egy WILD győzelem.

AGW vs RIFT - 1:0

Mindkét gárdában lesz lehetőség bizonyítani, viszont az eddigi eredmények alapján az AGW tűnik esélyesebbnek. Itt ugyan nem feltétlenül szerepelnek a legnagyobb nevek a hazai LoL mezőnyben, de az AGW megmutatta, hogy csapatmunkával sok mindent el lehet érni, ezért nekik adjuk a győzelmet.

THR vs PLG - 1:0

Ez lehet az egész hét legizgalmasabb és egyben legszorosabb meccse. Két igencsak hatékony gárda feszül egymásnak, és nehéz még az ösvények között is dönteni, hogy hol lesz az előny. Leginkább az alsó ösvény párharca döntheti el a mérkőzést, ahol eddig Benzz és Hybrid nem ismertek kegyelmet, de Dand3r és Geller párosát sem köszönték meg eddig sokan. Ha valóban itt dől el a meccs, akkor az eddigiek alapján –ha hajszálnyival is– de a THR-t tartjuk jobbnak.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!