Jelentjük, a fertőzésveszély alábbhagyott az MNEB-en - második nap összefoglaló

MNEB PUBG - Nagyon szoros az állás, a mezőny roppant kiélezett versenyt folytat!

Az izgalmas első nap után egy szavunk nem lehetett a második fordulóra sem, ahol a Team Plague már kevésbé tudott parádézni, –ám így sem sikerült még őket letaszítani a trónról! Nézzük is meg, hogy mi történt pontosan a mai napon.

Első meccs

A végjáték Erangel egyik síkságára köszöntött be, ahol a Team Horizon Reapers és az On the Spot nézett farkasszemet egymással. Mindkét csapatból egy-egy ember volt talpon, ám unknownmemory jobban résen volt; le tudta vadászni Anazryelt, ezzel szerezve meg a csirkevacsorát! A THR-nek ez a meccs egyébként igencsak jól fialt; egészen pontosan 608 pontot tudtak begyűjteni, ami bődületes mennyiség.

Második meccs

Miramar térképén a körök istene ismét vicces kedvében volt, a pálya nagyon-nagyon északi oldalára tette a biztonságot jelentő zónát, –így mindenki, aki a középpályánál lejjebb landolt, az utazhatott egy jó adagot. Meglepően sokáig –majdnem 20 percig– tartott mire az első komplett squad kiesett, ám ezután egyre inkább hullottak a csapatok. A végjátékban a RIFT Esports, az On the Spot és az MGFE Spirit játékosai találkoztak, utóbbi csapatnak pedig mondhatni kirobbanthatatlan pozíciója volt, a kör ugyanis abszolút rájuk szűkült, és –a másik két csapattal ellentétben– még tető is volt a fejük felett. Cserébe viszont kétfrontos háborút vívtak, a RIFT ugyanis balról egy dombtetőről, az On the Spot pedig jobbról egy kunyhó mögül ostromolta őket. A mérkőzés a pozícióknak megfelelően alakult: a RIFT harmadik helyen, az On the Spot második helyen, míg az MGFE Spirit az első helyen végzett bődületes mennyiségű gyilkossággal.

Harmadik mérkőzés

A nap zárómeccse is egy izgalmas szűküléssel érkezett, ismét a pálya északi oldalára költözött a kör, a fele pedig jócskán belelógott a tengerbe. Ezen az összecsapáson már a FLANK is felzárkózott, a korábbi végjátékok résztvevői (az MGFE Spirit és az On the Spot) pedig a meccs közepén elhullottak. Az utolsó mérkőzés top csapatai között a FLANK-et, a RIFT Esports-ot és az iNcentive.PUBG-t köszönhettük, utóbbinak pedig úgy kellett ez a pontmennyiség, mint egy falat kenyér. A győzelmet végül fölényesen a RIFT hozta el.

A második napon egyértelműen a RIFT vitte a pálmát: egészen pontosan 1096 pontot zsebeltek be, –ám még ez sem volt elég ahhoz, hogy a Team Plague vezetőpozícióját megtörjék, a pestis fiúk cirka 160 ponttal még mindig vezetnek az összesített pontok alapján.

Most egy rövid pihenőre mennek a csapatok, ám jövőhét hétfőn újult erővel ugyanitt, ugyanebben az időpontban ismét farkasszemet néznek egymással!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!