Megállítja ma vajon valaki a pestisjárványt Erangelen?

Megállítja ma vajon valaki a pestisjárványt Erangelen?

Ma este 19:00-kor érkezik az MNEB PUBG következő versenynapja!

Egy héttel ezelőtt hivatalosan is elrajtolt az MNEB PUBG alapszakasza, –és bizony egy szavunk nem lehetett sem a közvetítésre, sem a mérkőzésekre. Izgalmas meccseket láthattunk több különleges körszűküléssel és összecsapással egyetemben. Közúti ellenőrzésekből nem volt hiány, a legnagyobb ilyenen valószínűleg a Wonder Stag játékosa, SSupra_ esett át.

A Team Plague csapata igen komoly előnyre tett szert az első három mérkőzés során; több mint 400 ponttal vezetnek a tabella második helyezettje, a LvL Up Esport ellen, ám jól tudjuk, hogy a PUBG sokszor a meglepetések játéka, ahol bármi megtörtént, –így hiába ez az előny, közel sem támadhatatlanok a srácok.

A menetrend az múltkorihoz hasonló lesz, az adás 19:00-kor veszi kezdetét, a pályák pedig a következők lesznek:

  • 1. mérkőzés: Erangel
  • 2. mérkőzés: Miramar
  • 3. mérkőzés: Erangel

A két Erangel közötti Miramar kellő mértékben borítja fel egy picit a rendet, a többnyire sivár síkságokat tartalmazó pályán múlt héten az utolsó körök pont egy épületes részre szűkültek, ezáltal itt is igen izgalmas végjátékban lehetett részünk. Ha kíváncsiak vagytok az első adás legszebb pillanataira, mindenképp tekintsétek meg a fenti cikkünket, ha pedig szeretnétek élőben látni az újabb eseményeket, csatlakozzatok 19:00-tól a FusionTV közvetítéséhez.

Nézd meg FusionTV1 élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!