100-ból 1! Magyar teszt a 7500-as csomagok nyitási esélyeiről!

100-ból 1! Magyar teszt a 7500-as csomagok nyitási esélyeiről!

A FIFA19-ben az EA megjelölte a pakkokhoz tartozó nyitási esélyeket, –eddig azonban nem az derült ki, hogy valóban így is működik a dolog. Egy magyar játékos ezt újra be is bizonyította.

A FIFA sorozat egy ideje tulajdonképpen a játékon belül coinért vagy pontért nyitható csomagokra épül és bizony sok kérdést vet fel ez a rendszer. Ráadásul miután Belgium felszólította az EA-t, a kiadó kénytelen volt megjelölni a pakkokban előforduló játékosoknak az esélyét, –bár ennél többre nem volt hajlandó. Éppen ezért komoly ítéletet hoztak ellenük ott:

Nagyon jó információ a nyitási esély kijelzése, –így nem teljesen vakon megy neki az ember–, viszont sok esetben abszolút nem teljesülnek az előre leírt százalékok. Most Kovács "slaydee" Márk járt utána, hogy mi a helyzet a 7500-as csomagokkal. Úgy döntött 750 ezer coinért beszerez 100 db pakkot és megvizsgálja hány játékost lehet szerezni belőlük az esélyeknek megfelelően.

"Az EA sport azt mondja, hogy ha ezeket a csomagokat választjuk akkor 21% az esély arra, hogy 82 vagy et feletti játékost kapunk és 4.7% esély van arra, hogy 84 vagy ez feletti játékost szerzünk, a többi mind 76-81 közötti lesz. 100 csomag esetén ez azt jelenti, hogy 21db 82 felettinek és 4, de inkább 5db 84 felettinek kellene lennie a csomagokban."

Ezek után mindenki döntse el maga, hogy bizalmat szavaz-e a pakkok nyitogatásának.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!