Portugál és argentin fölény az eheti legjobbak között, és Benzema is a toppon!

Portugál és argentin fölény az eheti legjobbak között, és Benzema is a toppon!

A PL-ben csak a forduló fele ment le eddig az időpontig, –így valószínűsíthető volt, hogy onnan kevesebb játékost válogatnak most be.

A Premier Leaguet nézve szinte mindenki a City bukásáról beszél, hiszen meglepetésre 2:1-re kikaptak a Newcastle-től. Sokan el is könyvelték, hogy a bajnoki címért folyó harcból kiszálltak, de persze ez koránt sincs így. A listavezető Liverpool csak ma játszik, de még így is 4 pont előnnyel vezetnek Guardiolaék előtt és alighanem hazai pályán a Leicester ellen behúzzák újra a három pontot. Manchester vörösebbik fele az utolsó pillanatokban egyenlített és szerzett pontot Lindelof révén a Burnley ellen. A Tottenham szintén 30-án játszik, –így egyelőre ez a forduló még összekuszálhatja az eseményeket–, de nem ebben a TOTW-ban.

Franciaországban a bajnokság neve tökéletesen leírja a jelenlegi állást. A Ligue 1 ugyanis tényleg egy csapatossá vált, nem is kell mondanom, hogy a PSG hazai pályán győzött 4:1-re, többek között Cavani duplájának köszönhetően, valamint Di María is nagyot játszott. Nem igazán van értelme követni az őket üldözőket, hiszen a párizsiak úgy vezetnek 13 ponttal, hogy két mérkőzéssel kevesebbet játszottak a Lille és Lyonnal szemben.

A Bundesligában a Dortmund és Bayern München is parádézott, előbbi 5:1-re (minden találatot más szerzett) ütötte ki a Hannovert, míg utóbbi 4:1-el küldte haza a Stuttgartot. Lewandowski csak egy gólig jutott, ugyanis a 65. percben büntetőt hibázott.

A Seria A-ban a Juventus a 21. fordulót követően is veretlen maradt (19-2-0), köszönhetően C.Ronaldo 88. percben értékesített tizenegyesének. A zebrák idegenbeli 2:1-es sikere mellett az Inter 1:0-ára kikapott Torinoban, és a Napoli is ikszelt az AC Milannal. Több, mint 10 ponttal le is vannak maradva CR7-ék mögött.

A Laligában a Barcelona, Atletico Madrid és a Real Madrid triója is magabiztosan győzött a 21. fordulóban. Kőkemény hétvége volt ez, hiszen 10 találkozón 6 piros lap született. Messi természetesen gólt rúgott, mint ahogy Griezmann is, de Benzema most a remek játékával és a duplájával ellopta a show-t.

A megszokott időben, vagyis szerdán este 19 órától ezek a játékosok már nyithatóak is a csomagokból.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!