A RIFT végre feltámadt, az MNEB K&H LoL tabella teteje pedig kezd kirajzolódni!

A RIFT végre feltámadt, az MNEB K&H LoL tabella teteje pedig kezd kirajzolódni!

League of Legends - Egyre tisztábban kezd kirajzolódni, hogy kik is vannak az MNEB K&H LoL bajnokságának élbolyában.

Egy nehézkes hét után, –ahol a spectate több ízben is közbeszólt–, ezúttal végre minden nagyobb malőr nélkül lezajlottak a mérkőzések, megérte várni rájuk. Tegnap is négy mérkőzést játszottak le a csapatok, és születtek azért meglepő eredmények is.

WILD vs PLG - 0:1

Két olyan csapat nézett egymással szembe, ahol igazán a múlt és jelen csapott össze. A múltat ezúttal a WILD képviselte, hiszen a múltban már számtalanszor megmutatták, hogy ők a legjobbak, az osztályozó kupát is ők nyerték. Az alapszakasz alatt viszont a PLG erősebbnek mutatkozott eddig, így a jelent őt képviselték. A két név biztosította, hogy ez egy izgalmas mérkőzés lesz, –és ezt sikerült is megadni a nézőknek.

Dand3r helyett Robusto játszott, aki egy Jayce-szel lepett meg minket, de abszolút helytállt. Az első torony a PLG-hez került, de Marine 3 gyilkossággal indult. Egy kettős gyilkossággal a szintén visszatérő Frather azonban újra nyeregben érezhette magát. A meccs végig szoros volt, de apránként a PLG átvette az irányítást, és végül két Baron és öt sárkány után tudták betörni a bázist. 

AGW vs OP - 1:0

Az első szoros mérkőzés után egy igazi iskolázás jött, ezúttal az AGW részéről. Ellenfelük a továbbra is gyengélkedő OP volt. Nolph-ék elfelejtették a 9.2-es egyik aranyszabályát, hogy ne add át az ellenfélnek Karthust. Emellett igencsak érdekes választásokkal rukkoltak elő, topon Moderkaisert láthattuk, míg miden Nocturne-t. Az alapötlet nem volt feltétlen rossz, –legalábbis miden–, Noc azért kiszedett pár lézengő célpontot, de a felső ösvényen nagyon félrenyúltak Mordeval, aki 0 8 2-ben zárta a meccset.

Blice 1 v 9 módba kapcsolt elég hamar, no nem mintha a csapattársai visszahúzták volna őt, de 15 percnél már 7 1-ben volt. Ez kellőképp rányomta bélyegét mindenre. Ahogy megjelent a Baron, arra az AGW be is nevezett, egy gyors hazatérést követően pedig felmosták a pályát az OP tagjaival.

MAY vs THR - 0:1

Egy újabb izgalmasnak ígérkező meccs elé nézhettünk a MAY és a THR összecsapása előtt. Sajnálatos módon azonban nem ezt kaptuk pontosan. Cuhi Akalija legalább annyira halálos volt, mint eddig általában, 13 percnél már 5 ezer arany volt a különbség a két csapat között.

A mid game-ben a THR kissé túlságosan elbízta magát és több hibát is elkövetett, ahol fölösleges killeket adtak az ellenfélnek. Szerencséjükre ezek végül nem számítottak túl sokat a végeredményben, Cuhi és Benzz túl nagy előnnyel rendelkezett, hogy gary, vagy chrisie bele tudjon szólni érdemben a dolgokba. Itt is egy azonnali Baron Nashort szedést láthattunk –ezúttal a THR-től–, és még a lejárta előtt befejezték a meccset is.

CSDT vs RIFT - 0:1

A napot két olyan gárda összecsapása zárta, akik eddig még egyszer sem nyertek. A CSDT több cserét is eszközölt a csapaton belül, de a cserék nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. Ennek egyik kiváltó oka a szintén csereként érkező Kubu lehetett, aki ezúttal topon játszott. Shen nem túl gyakori mostanság, a CSDT mégis őt választotta topra, ezzel szerették volna megvédeni Vayne-t az alsó ösvényen, viszont azzal nem számoltak, hogy Kubu ennyire dominálni fogja ösvényét.

Boton ugyan történt egy-egy ellépés dRx-éktől, amit a CSDT büntetni tudott, de Kubu és DareDévil biztosították a bosszút. 20 perc után Kubu leginkább a szélső ösvényeken tolta a minionokat, a csapat felállt a már jól ismert 1 3 1-es pozícióba. Mindezt megtehették azért, mert Kubu mellett DareDévil Vladimirjének sem volt igazán mitől tartania egyedül 3 0-ás kezdés után. A Baronra itt a 25. percig kellett várni, amit a RIFT hozott el. Itt is csak egy gyors hazatérésre volt idő, utána nem húzták az időt: bedöntötték a Nexust.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!