Elszakadt a cérna az egyik WL alkalmával, és eladta a klubját!

Elszakadt a cérna az egyik WL alkalmával, és eladta a klubját!

A Xboxon játszó úriember több, mint 6 évnyi játékot követően elpasszolta a klubját és letörölte a játékot. Úgy tűnik, egyre többen akadnak ki a játékra.

Néhány nappal ezelőtt játszotta le az utolsó mérkőzését, –majd úgy döntött egy játékos, hogy eladja a csapatát és letörli a játékot.

A legtöbb lapja untradeable, így a quicksell opciót választotta. Olyan futballistákat szórt el így, mint UCL-RTTF Fährmann, Pulisic, OTW Witsel és Richarlison. További gold kártyákat is listázott minimum értéken: Lewandowski, Neuer, Mertens, Koulibally.

Az indoklása egyszerű volt, hogy miért is tette végül:

"Két és fél éve nyomom a FUT Champs-t és általában mindig gold 1-ben végeztem. A legutóbbi hétvégémen is 2 győzelem kellett 8 meccsből a gold 2-höz, erre hétszer is pro/top 100-as ellenfelet kaptam. Én közel sem vagyok ezen a szinten. Háromszor dobta be ugyanazt az arcot, akinek tele volt a kezdője TOTY és Icon lapokkal futballistákkal... A játék egy vicc, 36 éves vagyok és kikészít ez a szar. Igazából sokkal jobban élvezem a Fortnite-ot a 9 éves fiammal. Egy biztos: ez lesz az első év 2011 óta, hogy nem veszem meg a soron következő FIFA-t. 3000 fontot költöttem rá 6 év alatt, és az egész undorító."

Sokan kiálltak mellette és osztották a véleményét. Vannak, akik szintén abbahagyták már a játékot, volt, aki megköszönte, hogy milyen olcsón jutott játékoshoz és akadtak, akik győzködték az ellenkezőjéről. A csattanó pedig az volt, hogy a megmaradó 750 ezer coinból megvette De Gea-t és őt is a lehető legkisebb áron kilistázta a piacon.

Vajon tényleg ennyire gáz lenne, amit az EA a FIFA sorozattal csinál? Egyelőre ezt nehéz megmondani, mert ebben is van igazság, de nyilván a másik oldalt (akik élvezik és szeretik) meg lehet érteni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!