Hirdetés

Brutális gamer laptopokat mutatott be az ASUS

A CES-en bemutatták az ASUS ROG laptopjainak következő szériáját, amik elképesztő teljesítményre lesznek képesek.

Hirdetés

A Consumer Electronic Show (CES) elmúlt napjaiban elképesztő mennyiségű újdonságot mutattak be.  Az Nvidia hivatalosan is leleplezte az RTX 2060-at, kikerült néhány részlet a G-Sync jövőjével kapcsolatban és természetesen a legnagyobb gyártók sem rejtették véka alá a 2019-es terveiket. Az ASUS egyértelműen a gamer laptopok zászlóshajójának tekinthető. A ROG széria eddig is a brutális teljesítménnyel, vagány dizájnnal és a prémium alkatrészekkel hívta fel a figyelmet magára. A CES-en bemutatták a következő generációt, amik már az RTX videókártyákkal érkeznek, és –a legerősebb asztali számítógépekhez hasonlóan– a legújabb játékok futtatására is képesek lesznek a legmagasabb felbontáson.

Ismerd meg a Republic of Gamers GeForce RTX gaming laptop családját

Miután az asztali gamingben magasra tette a lécet a teljesítmény és a vizuális minőség terén, az NVIDIA® GeForce RTX sorozat készen áll ugyanerre a laptopok esetében is. Az új Turing architektúra már a hordozható számítógépekben is hozzáférhető, és a Republic of Gamers változatos kínálata bármely gamer igényére kínál megoldást.

A ROG NVIDIA GeForce RTX termékkínálata a legújabb GPU-n kívül is számos újdonságot kínál. E termékek jól mutatják elkötelezettségünket a gamer laptopok minden szempontból történő fejlesztése iránt. Döbbenetesen karcsú kávával szegélyezett, hihetetlenül gyors kijelzőket vonultat fel e termékcsalád, melyek most még magával ragadóbbak, hogy mélyebbre merülhess el kedvenc játékodban. A fejlett hűtés minimális hangkibocsátás mellett biztosít maximális teljesítményt, és lehetővé teszi számodra a különböző használati módokra beállított rendszerprofilok közötti választást. Add hozzá még a legmodernebb komponenseket és az exkluzív ROG-funkciókat, és megkapod a megfelelő alapot egy teljes termékcsaládhoz, –aminek a nyomába se érnek a többiek.

A gamerek eltérő dolgokat tartanak fontosnak, ezért laptopjaink is ehhez igazodnak. Az asztaligép-helyettesítő ROG G703 hagyományos kagylóhéjszerű kialakítása mellett is a teljesítményt helyezi előtérbe a hordozhatósággal szemben. Csatlakozik hozzá az ultravékony ROG Zephyrus S GX531, amit képességei felruháznak, hogy túlnőjön akár a gaming műfaján is. A ROG Strix SCAR II és Hero II megerősítik szerepüket az e-sport küzdőtereken a hordozható méretbe sűrített versenyszintű hardverrel.

Specifikációk

A gyönyörű grafika túlmutat a GPU-n

Az NVIDIA Turing architektúrája ötvözi a programozható árnyaláshoz használt, jól ismert CUDA magokat a sugárkövetésre szolgáló RT magokkal és az AI gyorsításra szolgáló Tensor magokkal. Ezek a hardvererőforrások lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy valósághűbb effektusokat hozzanak létre valós időben, amelyek élethűbbé teszik a fényeket, árnyékokat és a fényvisszaverődéseket. Az NVIDIA GeForce RTX GPU-k a különféle magjaikat kihasználó következő generációs programok nélkül is új szabványt állítanak fel a hordozható PC-k gaming és VR-teljesítménye terén.

Miközben a GPU a képkockákat hozza létre, a kijelző felelős az élmény beteljesítéséért azáltal, hogy a szemed elé teszi azt. Éppen ezért szorosan együttműködünk a panelgyártókkal, hogy olyan képernyőket dolgozzanak ki, amelyek megfelelnek a szigorú szabványainknak, és előremozdítják az iparágat. Az összes NVIDIA GeForce RTX gaming laptopunkban nagy képfrissítési sebességű, 144 Hz-es panel található, amelyek képesek valós háromszámjegyű képkockasebességet biztosítani. A mindössze 3 ms-os GTG-válaszidő minimalizálja a szellemképet és az elmosódást, hogy kristálytiszta képet kapj, amin minden részletet láthatsz, amikor az akció komolyra fordul.

A gamer laptopok jellemzően döntésre kényszerítik a felhasználót, hogy az NVIDIA G-SYNC simább látványélményét vagy az NVIDIA GPU-t intelligensen vezérlő Optimus technológiája által kínált hosszabb akkumulátoros üzemidőt választja-e. Tehát vehetsz gépet bármelyikkel, de mindkettővel nem. Viszont a ROG G703 tartalmaz egy egyedülálló GPU-kapcsolót, amely lehetővé teszi, hogy ugyanaz a rendszer G-SYNC módban működjön a gaming során, és Optimus üzemmódban, amikor a hosszabb akkumulátoros üzemidő a cél. Mindössze néhány kattintás és egy újraindítás szükséges hozzá.

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?