Rekkles elképesztő teljesítményével nyert a Fnatic

Rekkles elképesztő teljesítményével nyert a Fnatic

Az első győzelmük igencsak emlékezetesre sikeredett. 

Úgy néz ki, hogy már régen elmúltak azok az idők, amikor sokunk kedvenc ADC-je, Rekkles a háttérbe szorulva figyelhette az eseményeket, hiszen legutóbb a segítségével a Fnatic csapata szépen felsöpörte a padlót a Rogue játékosaival. A meccs előtt azért kicsit izgulhattunk, –mivel mindkét alakulat 0 győzelemmel és 4 verességgel állt a tabella legvégén, de szerencsére egy izgalmas összecsapást sikerült összehozniuk.

Persze, a Fnatic profijait hajtotta a vágy, hogy végre behúzzák első győzelmüket, hiszen köztudottan szeretnének ezúttal is ott lenni Európa legjobb csapatai között. Szerencséjükre legendás játékosuk, Martin 'Rekkles' Larsson –a szó legjobb értelmében– teljesen eldurvult a meccs alatt, és még egy pentakillt is sikerült összehoznia. 

Külön érdekesség, hogy amíg nem történt ez meg, addig a két csapat gyakorlatilag fej-fej mellett haladt, –ezért sokan azt hihették, hogy akár a Rogue csapatáé is lehet majd a győzelem. Összességében azonban ez a végkifejlet nem sok bizakodásra ad okot, hiszen őket köztudottan a LEC leggyengébb alakulataként tartják számon, ezért csak bízni tudunk abban, hogy a Fnatic idővel erőre kap és a nagyobb csapatok ellen is tud majd győzelmet aratni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!