Cukiság a maximumon: rózsaszín Razer cuccok Valentin-napra

Cukiság a maximumon: rózsaszín Razer cuccok Valentin-napra

Rózsaszínben pompázó gamer perifériákkal látja el a szerelmes rajongókat a Razer.

A Valentin-nap a világ egyik legnagyobb üzlete. A virágárusok, édességboltosok és akár a gamer perfériagyártók is piros betűs ünnepnapként tekinthetnek február tizennegyedikére. A szerelem mondvacsinált "ünnepe" egy hatalmas rózsaszín cukormázzá változott át az évek során, ezért nem véletlen, hogy a Razer is úgy döntött, hogy a Quartz Pink szériáját felturbózza és még több pink cuccot dob a piacra 2019 elején. Ne rettenjetek meg, szerencsére csak évente egyszer kell átvészelni ezt az időszakot!

Razer Basilisk - Quartz Edition

A Razer Basilisk egy jól bevált gamer egér olyan különleges kiegészítőkkel, mint a multifunkciós és leszerelhető "uszony", ami rózsaszínben cincoghat bárkinek az asztalán. Ehhez nagyjából 23.000 forintot kell kicsengetni a kasszánál.

Razer Goliathus Extended Chroma - Quartz Edition

Ne tévesszen meg a hatalmas szürke felület senkit. Az egérpad széle rózsaszínben világít, ezzel rögtön átélhetjük a Hello Kitty élményt. Az ára 20.000 forint körül mozog. 

Razer Kraken - Quartz Edition

A klasszikus Kraken fejes is megkapta a kozmetikai kezelést. Szerencsére nemtől függetlenül stílusosan pihen a füleken, így fiúkat és lányokat is meglephettek vele.26.000 forintért bárki lecsaphat rá.

Razer Base Station Chroma - Quartz Edition

Az igazi gamerknek külön állványon pihen a fejhallgató, a rózsaszín Krakenhez muszáj beszerezni a színben passzoló Base Stationt, ami három USB 3.0-t is kapott a maximális hatékonyság érdekében. Különlegessége, hogy az ára is maximális: 24.500 forintot kell letenni érte.

Razer Raiju Tournament Edition - Quartz Edition

Jól mutat a kézben a pink kontroller, amivel még élvezetesebb belőni a vezető gólt FIFA 19-ben, vagy felnyársalni az ellenséget Mortal Kombatban. A kizárólag PlayStation 4 tulajoknak készült moduláris kiegészítőért kisebb vagyont kérnek: közel 50.000 forintért vesztegetik az apróságot.

Razer Seiren X - Quartz Edition

Egy jó mikrofon elengedhetetlen a streameléshez és videózáshoz. A Seiren X pinkben is tudja azt, hogy mi kell a nézőknek. 36.000 forintért tudtok jobb vételt?!

Razer Huntsman - Quartz Edition

A Blackwidow után a Huntsmant is eltalálta Ámor nyila. A mechanikus billentyűzeten gépelni és játszani is kiváló, közben a szivárvány minden színében pompázhat a beviteli eszközünk. 52.000 forintért már püfölhetjük is az Opto-Mechanical kapcsolókkal felszerelt klaviatúrát.

Razer Blade Stealth 13 Quartz Pink

A végére tartogattuk a nagyágyút. A Blade Stealth pinkesített változata a legújabb Whiskey Lake Intel processzorokkal és Nvidia GeForce MX150 4GB-os videokártyával érkezett meg a boltok polcaira. Sajnos Európában nem kapható a rózsaszín Ultrabook, –de ha van amerikai ismerősötök, akkor utaljatok át neki nagyjából 500.000 forintot a cukiságért.  

Nektek melyik Razer Quartz termék nyerte el a tetszéseteket? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

  

Kövess Minket!