Táncos lábak és dodge-olás: az MNEB K&H LoL harmadik hetének 5 legszebb pillanata - videó

Táncos lábak és dodge-olás: az MNEB K&H LoL harmadik hetének 5 legszebb pillanata - videó

League of Legends - Ezen a héten sem voltak restek a játékosok megmutatni mire is képesek. Tánccipőt ragadtak sokszor és csak úgy lavíroztak a képességek között.

Az MNEB K&H LoL Bajnokság harmadik hete sok újdonságot hozott, többek közt egy új hőst is: Sylast. A 9.2-es frissítésen zajló meccsek sem hagytak sok kivetnivalót maguk után. Néha hihetetlen precizitással kerülgették a képességeket, máskor pedig elképesztő outplayeket toltak a játékosok. Összeszedtük a hét 5 legszebb pillanatát!

5. Karthus fiesta

Ötödik helyen az AGW-s Rabbano megmozdulása szerepel, bár a főszerepet inkább az OP tagjai játszották. Végső képesség híján Rabbanónak nem maradt más választása, mint Q képességekkel levadászni ellenfeleit, Nolph és Pepi azonban ezt máshogy gondolták, és inkább megléptek.

4. Vak szerzetes is talál gyilkosságot

A videó elején nem látjuk, de Loxigar már egy Ezreal skalppal kezdi a dolgot, –mindezt T2-es torony mögött. Egy elrontott Flash után két AGW-s közelébe is kerül, úgy tűnik a dalnak vége. Shyro nem kockáztat, így csak Shape fordul Loxira. ZoTyi megváltással szeretne besegíteni, de Shape kizavarja onnan Loxigart, aki viszont nem rest fordulni az utolsó pillanatban. Egy elrúgást követően időt húz, amíg alsó ösvénye megjön és segítségükkel egy bravúros menekülést, ráadásul egy gyilkosságot is magáénak tudhat.

3. Cipő nélkül is megy a tánc

Ezúttal a CSDT midese, Sora mutatja meg, hogy nem kell cipő ahhoz, hogy kikerüld a képességeket. Ned Julpie segítségére Nolph érkezik Karthusszal, de addigra Sora befejezi Lissandrát. A fallal lehet lassítani őt, de Nolph nem elég gyors az aknákkal, hogy eltalálja Sorát. Nagyon szépen dodge-ol végig. Időközben pedig megérkezik Olaf is, ezzel elkergetve Karthust, akit végül Kádár hoz el egy Draven ultival. Mindez nem lett volna lehetséges, ha Sora nem kerülget ilyen szépen.

2. Ha nincs penta, jó a tripla is

Cuhi már az első héten megmutatta miként kell pentázni. Ezúttal ez nem jött össze, de ellenfeleit így is kellően meglepte a saját dzsungelükben. A MAY jól reagál, három embert is küldtek a piros erősítésük köré, de ez nem elegendő Cuhi és Hipoooo párosával szemben. Az eredmény pedig egy gyönyörű tripla az Akalin, mindez a 10. perc vége előtt.

1. Hé haver, van egy ultid? Buszjegyre kéne!

Ahogy említettük, a 9.2-es frissítéssel egyetemben megjelent Sylas is, és ki más mutatta volna ezt be nekünk, ha nem Meight, az egyik legjobb mides idehaza. Chrisie szépen baitelt miden, hiszen tudta, hogy Domee és Hatecore is úton vannak. Meight érezte, hogy valami nincs rendben és menekülőre fogta a dolgot. Út közben még "kölcsönvett" egy Vladimir ultit, –a gyógyítás pedig pont jókor jött meg, miután Gravest és Vladot is eltalálta vele. Chrisie életét végül csak a Zilean ulti menti meg, torony alá csalogatta őt Meight. Gyors reakciók és magabiztos döntéshozatal; szerintünk ez a harmadik hét legszebb pillanata.

+1 Fail: Sanya és a vastag fal esete

Hiába profik, hiába gyakorolnak, az MNEB játékosai is emberek, így néha bizony ők is hibáznak. Erre nem árt gondolni, ha valaki esetleg a mi meccsünkön –jóval alacsonyabb eloban– elront valamit, akár mi magunk is lehetünk azok. Sanya kissé túlvállalta magát, csúszását nem jól használta ki, így maradt a villanás. A távolságot azonban elszámolta, reméljük majd kocsival parkolásnál jobban fog menni neki.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!