Zapata eddigi legjobb lapjával az élen megjött az új MOTM bagázs

Zapata eddigi legjobb lapjával az élen megjött az új MOTM bagázs

Nem világverő kártyákról van szó, de néhányukat akár még be is építhetjük a csapatunkba.

Megszokhattuk, hogy azok a játékosok, akik kiemelkedő teljesítményre képesek és együttesüket oroszlánkirályként vezetik csatába, azok az EA-től is várhatnak valamiféle jutalmat. Erre találták ki a kupákban és a BL&EL-ben nyújtott alakítás után járó narancs színű lapokat, melyek alkalmasak a cserélgetésre és eladásra, egy rövid ideig pedig csomagokból is nyithatóak.

Itt a menedzserek ötleteitől vezérelt taktikai változtatások miatt többször láthatunk olyat, hogy egy játékos az alap kártyájához képest másik pozícióban tetszeleg. Ráadásul a MOTM verzió hatással van a Ones To Watch lapokra is. Tehát az itt látott értékek bizony átvándorolnak az adott futballista OTW lapjára, –bár azokon a kártyákon a posztjuk az nem módosul.

Az alább látott labdarúgók február 9-ig nyithatóak, viszont Zapata csak 8-ától lesz elérhető, –ekkor ér véget a Headliners esemény–, ő ugyanis abban a keretben is szerepel (ott 86-os kártyával jutalmazták). Fontos tudni még, hogy a MOTM játékosok nem kapnak sem most, sem a jövőben SBC-ket, –így ilyen módon nem kaparinthatjuk meg őket.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!