Hatalmas Csodaszarvas meneteléssel ért véget a harmadik nap - MNEB PUBG Összefoglaló

Hatalmas Csodaszarvas meneteléssel ért véget a harmadik nap - MNEB PUBG Összefoglaló

Volt itt minden, mi szem-szájnak ingere, de végül a WSE kapta el leginkább a fonalat.

Remekül indult az MNEB PUBG Bajnokság harmadik fordulója, ahol az éllovas Team Plague nem kezdett túl acélosan, –hisz elsőként estek ki–, ezzel szemben viszont a THR, a LvL Up és a Flank is brillírozott. A későbbiekben viszont egyértelműen a WSE-jé volt a főszerep, akik két győzelmet is behúztak.

Első meccs

Rögtön az elején észrevehettük, hogy az első meccs repülője bizony borzalmas szögben érkezik meg, hiszen Erangel déli részén repült keletről nyugatra, –így leginkább a Military Base-hez és a felette lévő városokhoz estek a játékosok. Ebből kifolyólag Georgepol érintetlen maradt. Érdekes módon a Team Plague volt az első csapat, aki megadta magát, bár BTURBO-ék, tehát az OnTheSpot is korán eldobta magától a győzelem esélyét, hisz egy hajórobbanásnak köszönhetően hárman azonnal meghaltak. Mindeközben Konti volt résen, egy mellette elhaladó motorról darált szét két játékost is a fullpactumból:

Már a meccs közepe felé látszódott, hogy itt bizony a THR, a Flank és a LvL Up Esports fog igazán aratni, hiszen hamar sikerült jó pár killt szerezniük. Ez végül a meccs végén sem változott: a top 3-ban, az előbb említett trió maradt, bár BP-ék és Kontiék is csak három játékossal rendelkeztek, míg a THR néggyel. A Flanket hamar beszendvicselték, így egy igazán komoly csata alakult ki a két csapat között, ahol csak kapkodtuk a fejünket, hogy éppen melyikük áll nyerésre. A legvégén 1v2-be került BP, így már elkönyvelhettük, hogy a THR behúzta a meccset, de egy remek gránátnak és a kúszás susogásának köszönhetően behúzta a győzelmet csapatának:

A bajnokság állása az első meccs után:

Második meccs:

A második mérkőzésen szokás szerint Miramarra utaztunk, ahol ismét borult a papírforma. A meccs első fele jóval laposabbra sikerült, mint a legelső összecsapáson, de a közepe felé hamar felgyorsult a játék, aminek leginkább a flank, a THR és a LvL Up Esports itta meg a levét, akik szinte egymás után estek ki a 10. helyezés környékén. Meglepetésre így a meccs egyik legnagyobb összecsapását a WSE és a fullpactum találkozása hozta, ahol mondhatni Flawless Victory-t értek el a szarvasok, hiszen csúnyán kivégezték ellenfelüket, elesett katona nélkül. Ezután még a kör is jó helyre szűkült számukra, ellenfél se maradt sok, –így egy kaotikus és gyors lefolyású végjátékban, végül a WSE győzedelmeskedett 9 gyilkossággal, míg az iNcentive lett a második és az MGFE Spirit Esports lett a harmadik:

A bajnokság állása a második meccs után:

Harmadik meccs:

A nap zárásaként ismét egy Erangel érkezett, ahol a csapatok jóval agresszívabban kezdtek, és már a meccs elején szépen lassan, de elhulltak a játékosok. Pochinkiben például a Rift és az OnTheSpot csapott össze, amiből egyértelműen inkább a Rift jött ki jobban, hisz z1koX-ot hamar elvesztette az ONS, majd pedig hirtelen csak BTURBO maradt egyedül, –bár nem sokáig, így ők már le is pihenhettek mára.

A mérkőzés végig pörgős maradt, amit a Severny szűkülés nem igazán segített elő, de az a tény, hogy ez a mai utolsó mérkőzés volt, sokkal felszabadultabbá tette a csapatokat, akik igen gyorsan darálták le egymást, –egész csapat pedig már nem igazán maradt. A Nice Gaming és a Wonder Stag is hatalmasat menetelt az egész mérkőzésen, de végül az N6 került a rosszabb helyzetbe, miközben a szarvasok még mindig négyen várakoztak. Ez végül oda vezetett, hogy a WSE mindent és mindenkit lebontott, így végül 17 gyilkossággal végeztek az első helyen, végig dominálva a napot. A második helyett a Nice Gaming, míg a harmadikat a LvL Up húzta be.

A bajnokság jelenlegi állása a harmadik nap végeztével:

Jövőhét hétfőn ismét várnak mindenkit szeretettel a csapatok, –pontban 19:00-kor kezdődik a közvetítés, amit a FusionTV1-es csatornáján, vagy éppen a kedvenc streamereiteknél követhettek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!