Katonai álcába öltöztetik az ASUS TUF RTX 2060-as videokártyákat

Katonai álcába öltöztetik az ASUS TUF RTX 2060-as videokártyákat

Hamarosan érkezik a katonai álcafestésbe öltöztetett ASUS TUF RTX 2060!

A legújabb és legkisebb RTX videokártya, a 2060-as modell már kijött a piacra, azonban folyamatosan érkeznek az újabb és újabb különleges típusok. Az ASUS TUF márkajelzés már korábban is feltűnt a videokártyák között, ugyanis a vagány külső már a GTX 950-en megjelent. Nem volt kérdés, hogy a katonai álcafestés visszaköszönhet az RTX szérián is, amire már nem kell sokat várnunk és a kezünkben tarthatjuk. Mutatjuk a legújabb RTX 2060-ast!

Két változatban csaphatunk majd le az ASUS TUF RTX 2060-as kártyára. Mindkét kártya egyedi kinézettel és hűtéssel rendelkezik, azonban szándékosan lekerültek a csilli-villi RGB LED-ek a kártyáról, ezzel kevésbé hivalkodóak a külcsínre adó gamerek számára, ugyanakkor olcsóbbak is lehetnek színpompásabb társaiknál. Az USB-C csatlakozót lehagyták a hátoldalról, de a két HDMI 2.0b és az 1.4-es Display Port általában elég az átlagos játékosok számára.

A gyengébb variáns a TuF GeForce RTX 2060 Gaming nevet kapta. A fedél alatt 6 GB memória és 1365 MHz-es alap órajelű GPU bújik meg, ami OC-n 1710 MHz-ig pörög fel. A "nagy testvér" TuF GeForce RTX 2060 Gaming OC néven kerül a boltokba és mindössze abban különbözik az előzőtől, hogy az OC órajel 1740 MHz-ig kúszhat fel.

A kártyák árazását egyelőre még homály fedi, de valószínű heteken belül kiderülnek a pontos részletek. Egy külsőleg és belsőleg is menő kártyát tett le az asztalra az ASUS, ami az RTX 2060-asok között megérheti az árát.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

  

Galéria

Kövess Minket!