Vajon a WiLD-nak sikerülhet a THR ellen, ami a Plague-nek nem jött össze?

League of Legends - A két osztályozó kupa döntős gárda találkozik a héten, vajon melyikük lesz jobb formában ezúttal?

Az MNEB K&H LoL bajnokság negyedik hete veszi kezdetét a mai napon! Ezen a héten is nyolc mérkőzést láthatunk, mi pedig megpróbáljuk megtippelni előre, hogy milyen eredményeket várunk az említett mérkőzéseken. Ne is húzzuk tovább a szót, nézzük milyen összecsapások várnak ránk és mit jósolunk!

Február 5.

CSDT vs AGW - 0:1

A CSDT egyetlen győzelme eddig a nyeretlen OP ellen volt, míg az AGW már többször bizonyított, akár a WiLD ellen is. Emiatt az AGW-t tartjuk esélyesebbnek.

PLG vs MAY - 1:0

A Plague továbbra is az MNEB egyik nagy esélyese a THR mellett, eddig csak egyszer kaptak ki, az említett THR-től. A MAY-ben van lehetőség fejlődni, de sikert valószínűleg nem most fognak elérni a PLG ellen.

WILD vs THR - 1:0

Minden bizonnyal a hét mérkőzése lesz ez. A két csapat utoljára az osztályozó kupa döntőjében találkozott, akkor a THR győzelmet sem tudott szerezni. Azóta sok minden változott, a THR jelenleg mindenkit dominál. A változatlan csapatösszetétel miatt azonban úgy gondoljuk, hogy egy nagyon szoros mérkőzésen ugyan, de a WiLD megfoghatja a THR-t. A kérdést nektek is feltettük. 60-40%-ban a nézők inkább a WiLD-nak jósoltak győzelmet.

RIFT vs OP - 1:0

A RIFT ugyan 0-2-ben indította a bajnokságot, múlt héten viszont mindkét meccsüket megnyerték. Ezen a héten is Kubu fog játszani, mint megtudtuk a csapat tulajdonosától, az OP-nak pedig nagyon komoly lépéseket kell még tennie, ha bárkivel fel akarja venni a versenyt.

Február 6.

Február hatodikával egy új korszaka indul el az MNEB K&H LoL Bajnokságának. Túl leszünk az alapszakasz első felén, ami egy dolgot jelent: visszavágókat. A második héten ugyan elmaradt pár mérkőzés, de azok hamarosan pótlásra kerülnek.

PLG vs OP - 1:0

Ahogy az előző mérkőzésnél a RIFT ellen, úgy a majdnem veretlen PLG ellen sem jósolunk túl sok jót az OP tagjainak. Mégiscsak egy utolsó csapat játszik majd a másodikkal, így az eredménynek egyértelműnek kellene lennie.

WILD vs AGW - 1:0

Az első mérkőzés az MNEB alapszakaszában pont ez a találkozó volt. Akkor az AGW bizonyult jobbnak és megverte a vadakat, de azóta a WiLD is jobban teljesít. A papírformát nézve ez a WiLD-nak kellene behúznia, mi is erre tippelünk, de meglepetések bármikor adódhatnak.

THR vs CSDT - 1:0

A THR az eddigi meccseit szinte klinikai precizitással nyerte meg, igazán csak a PLG ellen izzadtak meg eddig. A CSDT továbbra is inkább a tabella alsó felét foglalja el, így nem kellene különösebb gondot jelentsen ez a kaszásoknak.

MAY vs RIFT - 0:1

A hetet pedig a MAY és RIFT összecsapása zárja, amit a nap mérkőzésének is választottunk, ezért szavazhattatok is rá. Ahogy említettük, Mókus helyett itt is Kubu fog játszani. Talán ez lehet pont az a plusz, ami végül a RIFT oldalára dönti el a mérleget, mert az előző két meccsén fantasztikusan teljesített. A nézők is leadták voksaikat, 75%-ban jósoltak győzelmet a RIFT-nek.

A mérkőzések, mint mindig, ma, azaz kedden és szerdán este 7 órától kezdődnek, a Magyar LOLTV Twitch csatornáján, melyet alább találtok!

Nézd meg MagyarLoLTV élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!