Meghozta az MNEB az áttörést, megvan az első fizetett PUBG csapat

Meghozta az MNEB az áttörést, megvan az első fizetett PUBG csapat

Tethrys, Rulez, unknownmemory és ezmegaz a THR-től egy teljesen új magyar szervezetbe vándorolt.

A CS:GO-ban szereplő Budapest 5 után, már a PUBG-ban is új, fizetett csapatot köszönthetünk. Ezzel Magyarországon is új szintre lépett a PUBG e-sport, hisz innentől kezdve a játékosok minden idejüket a PUBG-val tölthetik. A csapat felállása egyébként nem más, mint az eddig THR név alatt játszó Tethrys, Rulez, unknownmemory és ezmegaz négyes, akik a tegnapi napon is remekül teljesítettek, bár győzelmet nem sikerült behúzniuk. Jelenleg a negyedik helyen várják a folytatást, de mostantól nem THR, hanem Grim Ravens néven.

A csapat mögött a Logitech és az X-gamer áll mint szponzor, előbbi leginkább a tökéletes és magas minőségű hardver felszereltségben, míg utóbbi az energiaitalban segíthet a srácoknak. Mint azt már említettük, a csapat havi fizetést kap majd, az elkötelezettségről pedig maga a szervezet is nyilatkozott:

"A Grim Ravens lesz az első olyan magyar PUBG szervezet, ami nagy anyagi háttérrel rendelkezik. Nem félünk időt és energiát fektetni a csapatba és nem fordítunk hátat, ha a négyesnek szüksége van valamire. Hiszünk a hosszútávú együttműködésben, és reméljük, hogy a hozzáállásunk utat mutat más hazai szervezeteknek is."

Jövőhéten tehát már búcsút inthetünk a jelenlegi THR-nak, akik Grim Ravens néven folytatják. A csapat hivatalos felállását pedig lentebb találjátok:

  • Kara “unknownmemory” Krisztián
  • Koszér “Tethrys” Ádám
  • Papp “Rulez” József
  • Oláh “ezmegaz” Géza

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!