Két lövész is a legnépszerűbb választások között, egy hős pedig veretlen az MNEB-en!

League of Legends - Túl vagyunk a negyedik héten és megérkezett közben a 9.3-as frissítés is, ami rendesen felkavarta az állóvizet. Nézzük miként befolyásolta ez a hősöket.

Ahogy már megszokhattátok, ezúttal is megnéztük az MNEB K&H LoL bajnokságának legjobb hőseit négy hét után. Két kategóriát vizsgáltunk továbbra is. Egyrészt, hogy mely hősök szerepelnek leginkább a választások során akár elhozott, akár tiltott karakterként. Ez adja ki a teljes jelenlétüket a bajnokságon, illetve nem mehetünk el a győzelmi arányok mellett sem, utóbbinál továbbra is kitétel a legalább 3 lejátszott mérkőzés!

Választási arány alapján

3. Ezreal


Lehetséges, hogy még nem volt ideje igazán beivódni az új patch-nek és a crit alapút tárgyaknak, –de mindettől függetlenül továbbra is az egyik legnépszerűbb választás az MNEB-en. Összesítésben 80,8%-os jelenléte van, ami 18 választásból és 3 tiltásból adódik össze az eddig lejátszott 26 mérkőzés alatt.

2. Lucian


Hasonlóan Ezrealhez, az ő választási aránya sem igazán csorbult, nála annyi különbség lehet majd, hogy őt jobban érintik majd az AD tárgyváltozások, mivel a Blade of the Ruined King és Black Cleaver páros után ő is inkább a crit irányába veszi az utat. Az eddig lejátszott mérkőzések során 84,6%-ban volt jelen, 10-szer választva, 12-szer pedig tiltva.

1. Urgot


Nerfek ide, vagy oda, Urgot továbbra is a legkedveltebb hős az MNEB-en. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy ő az egyetlen karakter, aki 90% felett áll jelenlétben, egészen pontosan 92,3%-ban szerepelt eddig a meccseken. Nála tökéletesen oszlik meg a választások és a tiltások száma, mindkettőből 12 jutott neki.

Győzelmi arány alapján

3. Irelia


Már megszámolni sem lehet hány nerfet kapott Irelia az utóbbi időben, a 9.3-as frissítésben is kijárt neki egy adag. Ettől függetlenül, bár nem a leggyakrabban szereplő hős, de továbbra is tart egy 80%-os győzelmi arányt, ami négy győzelemből és egy vereségből tevődik össze. 

2. Thresh


Thresh a legsikeresebb támogató jelenleg a bajnokságon. Több csapat is megvillantotta tudását vele és eddig mindössze egyszer vesztettek vele. 7 győzelmes és 1 vereséges statisztikája jelenleg 87,5%-os győzelmi arányt jelent a lelkek rablójának, aki ezek szerint a győzelmeket is szívesen lámpásába zárja.

1. Ryze 


A solo queue-ban egyáltalán nem számít jónak e téren Ryze, de nem úgy a profi csapatok között, ahol nem kevés kommunikáció folyik. Múlt héten még kevés lejátszott mérkőzése volt, ezúttal viszont 4 győzelmet és nulla vereséget követően jelenleg ő az egyetlen 100%-os győzelmi aránnyal rendelkező hős, akivel több, mint háromszor próbáltak már szerencsét.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!