Három csapat játékosaiból kerültek ki az MNEB 4. hetének legjobbjai!

League of Legends - Az MNEB K&H LoL bajnokságának negyedik hetében is két csapat zárta azt veretlenül, ám egyéni szinten három gárdából is emelkedtek ki játékosok.

Túl vagyunk a felező vonalon, –és egyben az MNEB K&H LoL bajnokságának negyedik hetén is–, ami egy dolgot jelent. Ezúttal is megnéztük a heti teljesítmények alapján, hogy mely játékosok tudtak igazán kiemelkedni egyéni szinten. Mind az öt pozíciót megvizsgáltuk és a számok alapján sorrendet állítottunk fel. Topon továbbra is a farm és a KDA számít, a dzsungelben a KDA és a gyilkosságokban való részvételi arány. Miden és az ADC körében ugyanazt a három mutatót néztük: KDA-t, farmot és a percenként kiosztott sebzést, míg a támogatók körében a KDA-t és a lerakott őrszemeket vettük figyelembe. 

A felső ösvényen ezúttal Xeanny lett a legjobb, 7,5-ös KDA-val és meccsenként átlagosan 194,5 farmmal. Nem sokkal mögötte második helyen Kubu szerepel, őt pedig MarineHBS követi. Xeanny a héten mindkét meccsét megnyerte a THR színeiben.

A dzsungelben a számok alapján ezúttal SanyaDau lett az első, aki toronymagasan vezetett. 8,7-es KDA-t produkált, csapatának gyilkosságaiban pedig 73%-ban vett rész, e tekintetben csak Latte előzte meg. Ha már Latte, Sanya után ő érkezett második helyen, míg a harmadik helyet pontok alapján Malacko szerezte meg.

Miden ezúttal Sk1nzor menetelt egészen a legfelső lépcsőfokig, tette mindezt egy 7,0-ás KDA-val, meccsenként átlag 251 farmmal és percenként 646,91 kiosztott sebzéssel. Őt követi nem sokkal lemaradva Shape, míg a harmadik helyet Meight szerezte meg. A három említett játékos nem volt túl sokra egymástól.

A lövészek tekintetében elég egyértelmű verseny alakult ki; Benzz majdhogynem duplázza a soron következő pontjait. 17,0-ás KDA-val, 290,5 meccsenkénti átlag farmmal, valamint percenként kiosztott 941,79 sebzésével talán nem is annyira meglepő. Ezen a héten az "ezüstérem" a szerepet cserélt Robustot illette meg, míg a harmadik helyet Stiles kaparintotta meg, de nem sokkal a többiek előtt.

Végül, de nem utolsó sorban a támogatók között volt a legegyértelműbb a pontállás. Geller több mint duplázta a soron következő játékost, –így ő szerezte meg az első helyet. Benzzhez hasonlóan szintén egy kerek 17,0-ás KDA-t támogatott össze magának és meccsenként 28 őrszemet rakott le a pályára, e tekintetben többen is megelőzték, de KDA-jának még csak a közelébe sem férkőzött senki. Második helyen a támogatók között Hybrid végzett, míg a harmadik Hatecore lett.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!