Hirdetés

Igazi Csacsiparádé volt a hétvégén - 2 győzelemmel zárta a hetet a Splyce

Az európai League of Legends bajnokság negyedik hetének végén a Splyce a negyedik helyen áll. Ehhez kellett a mostani 2-0.

Hirdetés

A múlt hét nem sikerült túl fényesen, de ezen a hétvégén az edzők bíztak a csapat felkészülésében és sima 2-0 eredményt jósoltak, –persze a Splyce részéről. Azért a feladat nem volt olyan egyszerű, hiszen a Misfits és az SK Gaming volt a két ellenfél, akik már megmutatták, hogy tudnak meglepetést okozni. Szerencsére a Splyce felső ösvényén ott volt az igazi magyar virtus és Csacsi hozta is az elvárt teljesítményt; bőven kivette a részét a hétvégi sikerből.

Splyce vs. Misfits Gaming

Bevallom őszintén, ettől a meccstől kicsit tartottam. A Misfits az első héten iszonyatosan jó formát mutatott és emiatt nem voltam biztos a Splyce győzelmében. Ahogy az várható volt, a párharc szorosa is sikerült. Kezdésként Xerxe indult meg és ezzel be is húzták az első gyilkosságokat, de utána megrázta magát a Misfits és fordítani tudtak. Már-már úgy tűnt, hogy a végén nekik húzzák fel a győzelmi lobogót, de akkor jött Csacsi és egy olyan hajrát vágott ki, amire mindenki büszke lenne. 

Splyce vs. SK Gaming

Itt viszont már egy könnyebb győzelemre számítottam, de az SK rendesen feladta a leckét Csacsiéknak. A forgatókönyv itt is hasonló volt. A korai percekben Xerxe megint dominált és sikerült is elhúzni pár gyilkossággal. De ezután megint jött a visszaesés és majdnem még a döntetlen is összejött. De egy szép Baron balett után Csacsiék felhúzták a nyúlcipőt és szépen beütötték az ellenfél bázisát. 

Az teljesen biztos, hogy meglennénk olyan meccsek nélkül is, ahol nem kéne folyamatosan aggódni, –de ettől volt szép ez a hétvége: a Splyce mindig az utolsó pillanatig tartott minket bizonytalanságban. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés